Ξεκινάει το Infowar στο ATTICA TV ο Άρης Χατζηστεφάνου

Ξεκινάει το Infowar στο ATTICA TV ο Άρης Χατζηστεφάνου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τον Μάρτιο!

21 Φεβρουαρίου 2024

Επιτέλους, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές εκπομπές (στον ΣΚΑΪ παλιότερα) επιστρέφει στην τηλεόραση. Το Infowar στο ATTICA TV με τον Άρη Χατζηστεφάνου. Θα παρουσιάσει μία σειρά από 10 επεισόδια με τα γυρίσματα να γίνονται σε Νέα Υόρκη, Αθήνα και αλλού. Οι αφορμές έρχονται από τη Νέα Υόρκη και συνεχίζουν στην Αθήνα.

Παράδειγμα στη Νέα Υόρκη (όπως έχουμε ακούσει και σε ένα podcast του Άρη) υπάρχουν ταξικές διαφορές ανάμεσα στους αρουραίους του βόρειου και του νότιου Μανχάταν. Σε μία εκπομπή λοιπόν θα μάθουμε γιατί τα τρωκτικά βορείων προαστίων προτιμούν τα Dunkin Donuts και οι «νότιοι» το φυστικοβούτυρο; Ένας αρουραίος μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε την ιστορία και το μέλλον μιας πόλης όπως η Νέα Υόρκη ή η Αθήνα!

Άλλη εκπομπή θα μας δείχνει πως ένα δελτίο καιρού στην αμερικανική και την ελληνική τηλεόραση μπορεί να μεταφέρει πολιτικά μηνύματα! 

Στο σενάριο και τη σκηνοθεσία είναι όπως πάντα ο ίδιος ο Αρης Χατζηστεφάνου, δημοσιογράφος στην Ελλάδα θα είναι ο Χρήστος Αβραμίδης και θα ασχολείται η γνωστή ομάδα του Ιnfowar με μοντάζ: Αρης Τριανταφύλλου, υπεύθυνος φωτογραφίας: Θάνος Τσάντας, πρωτότυπη μουσική: Ερμής Γεωργιάδης και συντονισμός παραγωγής: Κατερίνα Κωνσταντοπούλου.