H Vodafone TV έφτασε τους 200.000 συνδρομητές

H Vodafone TV έφτασε τους 200.000 συνδρομητές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και ξεκίνησε τηλεοπτική καμπάνια.

27 Φεβρουαρίου 2024

Το Vodafone TV λοιπόν, έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 200.000 συνδρομητές. Συνδυάζει το περιεχόμενο της ΗΒΟ και του καταλόγου του Disney+, τις ταινίες της Warner Bros σε Α’ Προβολή, αλλά και μοναδικούς τίτλους της Viaplay για στιγμές σκανδιναβικού νουάρ. Παράλληλα, διαθέτει μια πλούσια ποικιλία ελληνικών ντοκιμαντέρ που πρόσφατα βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ενώ φιλοξενεί και το “Milky Way” τη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά του Mega.

Οι συνδρομητές του βλέπουν, μεταξύ άλλων, το υποψήφιο για 8 βραβεία Όσκαρ «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, τα θρυλικά «The Walking Dead» και «Τhe Bear» στο Disney+, το «Euphoria» παραγωγής ΗΒΟ, μέχρι και το βραβευμένο «The Architect» από το Viaplay, καθώς και τα «Game of Thrones», «White Lotus» και «Last of Us».

Το Vodafone TV παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος τους σκηνοθετεί να ονειρεύονται την ημέρα της βράβευσής τους, αντλώντας έμπνευση από τίτλους του Vodafone TV.