Kids Radio+: Μια νέα πλατφόρμα για παιδιά

Kids Radio+: Μια νέα πλατφόρμα για παιδιά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με audiobooks, online ραδιόφωνα και διάφορα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά βίντεο.

08 Απριλίου 2024

Συνεχίζει να αναπτύσσεται το παιδικό ραδιόφωνο της Frontstage, το Kids Radio 88.6, δημιουργώντας το Kids Radio+. Πρόκειται, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, για «μια fun-ταστική πλατφόρμα σχεδιασμένη αποκλειστικά για παιδιά» η οποία περιέχει πάνω από 300 παιδικά audiobooks, πάνω από 25 online ραδιόφωνα, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά βίντεο. Το site του νέου εγχειρήματος, το kidsradioplus.com, είναι ήδη στον «αέρα».

Στο Kids Radio+ συμμετέχουν παραγωγοί της Frontstage όπως οι Φανή Αργύρη και Νίκος Σουρβινός του Kids Radio 88.6 και ο Ρένος Χαραλαμπίδης του En Lefko 87.7, αλλά και ονόματα από διάφορους χώρους όπως ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Μάριος Μάζαρης, ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου, η εκπαιδεύτρια και συγγραφέας Δανάη Φούσκα, η χορογράφος Άννα Αθανασιάδη, η εικονογράφος Φωτεινή Τίκκου, το συγκρότημα Burger Project, ο ταχυδακτυλουργός Magic Tolto, η ομάδα των Planet Physics και οι συγγραφείς της Ομάδας Κοπέρνικος, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη.

Το περιεχόμενο του Kids Radio+ είναι διαθέσιμο με συνδρομή 5,99 ευρώ τον μήνα ή 59,99 ευρώ τον χρόνο με τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν.

Στη φωτογραφία, η ιδιοκτήτρια της Frontstage Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου κατά την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.