Καταγγελία της ΕΤΙΤΒΕ για απόλυση 61χρονου τεχνικού από τον ΑΝΤ1

Καταγγελία της ΕΤΙΤΒΕ για απόλυση 61χρονου τεχνικού από τον ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έπειτα από 32 χρόνια στο κανάλι.

12 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση εναντίον του ΑΝΤ1 εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, καταγγέλοντας την απόλυση από το γραφείο του καναλιού στην Θεσσαλονίκη ενός τεχνικού ηλικίας 61 ετών. Όπως σημειώνει η Ένωση, ο εν λόγω τεχνικός μετρούσε 32 χρόνια στον ΑΝΤ1 και απολύθηκε απροειδοποίητα μετά το τέλος της βάρδιάς του.

Για άλλη μια φορά ο τηλεοπτικός Σταθμός του ΑΝΤ1 έδειξε το σκληρό και αδίστακτο πρόσωπο της εργοδοσίας, απολύοντας απροειδοποίητα έναν συνάδελφο τεχνικό (61 ετών), μετά από 32 χρόνια προσφοράς του, μόλις τελείωσε τη βάρδια του! Ο ΑΝΤ1 επικαλούμενος -έτσι απλά- οικονομοτεχνικούς λόγους, στέλνει στον Καιάδα της ανεργίας συναδέλφο τεχνικό λίγα χρόνια πριν τη συνταξιοδότηση του!

Καλούμε τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 να σταματήσει τις απαράδεκτες συμπεριφορές και πρακτικές και να στηρίξει πραγματικά τους εργαζόμενους που τόσα χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Καλούμε επίσης την κυβέρνηση να προστατέψει τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και να ασχοληθεί επιτέλους με τα παραρτήματα των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας στη βόρεια Ελλάδα και να αναγκάσει τους εν λόγω σταθμούς να στελεχώσουν τα παραρτήματα στη βόρεια Ελλάδα προς όφελος των εργαζομένων και της ενημέρωσης.