O Joezi στο ΒÓTOXE Athens

O Joezi στο ΒÓTOXE Athens
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο διεθνής dj της afro - house έρχεται για μία βραδιά

15 Απριλίου 2024

Πάθος, ταλέντο, ενέργεια και αγάπη για να δημιουργεί μουσικές που θα συγκινούν. Ο διεθνής dj της afro -house Joezi που έρχεται στο ΒÓTOXE Athens στις 19 Απριλίου θεωρείται μορφή!

O Joezi εκτός από θαυματοποιός των desks είναι ένας ευφυής παραγωγός. Έγινε γνωστός μέσα από την πρωτότυπη μουσική του, έμπνευση της οποίας αποτελούν τα ταξίδια και οι μουσικές των τόπων που γνωρίζει.

Γεννημένος στο Παρίσι το '87  έφτιαξε από νωρίς ένα εντελώς προσωπικό  στυλ μέσω του οποίου διέδωσε τις δονήσεις και τη μουσική του σε όλο τον κόσμο. Έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 60 κομμάτια σε κορυφαίες εταιρείες του κόσμου και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής από τα οποία έχει χαρακτηριστεί ως ηλεκτρονική ιδιοφυΐα.  Από την deep house, την afro house και τις επιρροές που έχει δεχτεί από τη μουσική της Ανατολής ο Joezi είναι γεγονός ότι έχει διεισδύσει στα κορυφαία club του κόσμου.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία το νέο του τραγούδι  “7 seconds”  μαζί με τους Coco and Pape Diouf που μετράει εκατομμύρια streams. 

Εισιτήρια ΕΔΩ