Το Euro 2024 έρχεται στην ΕΡΤ

Το Euro 2024 έρχεται στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διοργάνωση επιστρέφει στη δημόσια ραδιοτηλεόραση τον ερχόμενο Ιούνιο.

28 Μαΐου 2024

Με την πλειονότητα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και κυπέλλων να έχει τελειώσει για αυτή τη σεζόν, η ΕΡΤ μετρά αντίστροφα για το Euro 2024. Έπειτα από ένα «διάλειμμα», το 2021, η διοργάνωση επιστρέφει στη δημόσια ραδιοτηλεόραση με την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3 να μεταδίδουν και τους 51 αγώνες της, από την Παρασκευή 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου. Στις 21.00 και στις 00.00 θα μεταδίδονται pre game και post game shows των αναμετρήσεων, ενώ πριν την πρώτη σέντρα θα βγουν στον αέρα και ειδικές θεματικές εκπομπές που θα παρουσιάζει ο Πάνος Βόγλης.

Την περιγραφή των αγώνων για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης θα αναλάβουν οι Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος από τις 10 πόλεις της Γερμανίας. Μαζί τους στον σχολιασμό θα είναι θρύλοι της Εθνικής ομάδας, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Τάκης Φύσσας.

Στη «μάχη» της ενημέρωσης για το Euro 2024 θα είναι και τα υπόλοιπα μέσα της ΕΡΤ, η ΕΡΑ Σπορ 101.8 ραδιοφωνικά και το ertsports.gr μαζί με τα social media της ΕΡΤ, διαδικτυακά.