Οι ειδικές εκπομπές καναλιών και ραδιοφώνων για τις Ευρωεκλογές (συνεχή update)

Οι ειδικές εκπομπές καναλιών και ραδιοφώνων για τις Ευρωεκλογές (συνεχή update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου, και τα δημοσιογραφικά επιτελεία τους βρίσκονται σε ετοιμότητα.

06 Ιουνίου 2024

ALPHA

H Ελλάδα και η Ευρώπη αποφασίζουν.

Ευρωεκλογές 2024 στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Με εγκυρότητα. Αξιοπιστία. Αντικειμενικότητα. Πρωτοποριακή τεχνολογία.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 στις 6 το απόγευμα, ο Αντώνης Σρόιτερ δίνει την εκκίνηση της εκλογικής βραδιάς.

Στις 19.00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO, Κώστας Παναγόπουλος, παρουσιάζει το αποτέλεσμα του exit poll.

Όλοι οι πρωταγωνιστές μέσα και έξω από το στούντιο. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί επιστήμονες και αναλυτές σχολιάζουν το αποτέλεσμα και την στάση των ξένων ηγετών.

Το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού του Alpha καλύπτει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στην εκλογική αναμέτρηση.

Η ψήφος σου, η φωνή σου στον Alpha!

-------------------------

ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 καταγράφει από την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, τη σημαντική για το μέλλον της Ευρώπης και της χώρας μας εκλογική αναμέτρηση. Με στόχο την ουσιαστική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση των πολιτών, το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού θα βρίσκεται στην καρδιά της πολιτικής επικαιρότητας, μεταδίδοντας έγκαιρα όλες τις εξελίξεις.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, την ημέρα που οι πολίτες καλούνται να χαράξουν με την ψήφο τους τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Ευρώπη, ο ΑΝΤ1 θα έχει συνεχή ενημέρωση και ροή πληροφοριών από νωρίς το πρωί. Οι ρεπόρτερ και οι ανταποκριτές του από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα δίνουν με τα αποκλειστικά ρεπορτάζ τους το στίγμα της εκλογικής αναμέτρησης.

Από τις 05.30, η Φαίη Μαυραγάνη θα μεταφέρει τον παλμό των Ευρωεκλογών, με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους, ενώ θα δίνει παράλληλα χρηστικές πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία.

Στις 09.50, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι θα καταγράψουν, θα μεταδώσουν και θα αναλύσουν την επικαιρότητα της ημέρας. Πολιτικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα σχολιάσουν το κλίμα από τα εκλογικά τμήματα, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, καθώς και όλα όσα αφορούν στις Ευρωεκλογές.

Στις 13.00 στο διευρυμένο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, η Ρίτσα Μπιζόγλη από την Αθήνα και η Μαρία Σαράφογλου από τις Βρυξέλλες θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις, τα στιγμιότυπα και τα παραλειπόμενα της ψηφοφορίας, μέσα από ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Στις 18.00, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα σηκώσει την αυλαία της μεγάλης εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ1, και στις 19.00, ο πρόεδρος της MARC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Με την εμπειρία και την αξιοπιστία του, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάσει έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, θα καταγράψει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις πρώτες κινήσεις των κομμάτων, ενώ θα συντονίσει πολιτικές αναλύσεις και συζητήσεις, που θα δώσουν την εικόνα της Ευρώπης, έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί την επόμενη ημέρα.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου, θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, η Μαρία Αναστασοπούλου, η Φαίη Μαυραγάνη, ο Αντώνης Δελλατόλας, η Κάτια Μακρή, ο Κωνσταντίνος Φίλης και η Ελένη Βαρβιτσιώτη. Σημαντική παρουσία θα έχουν και κορυφαία στελέχη των κομμάτων, εκπρόσωποι της κοινωνίας, αναλυτές, δημοσιογράφοι, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Η εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1 θα έχει, όμως, και τη ματιά της σάτιρας, μέσα από τις ανατρεπτικές παρεμβάσεις που θα κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος.

-------------------------

ΕΡΤ

Η Ευρώπη ψηφίζει και το ΕΡΤNEWS, με την υπογραφή της εγκυρότητας και της αξιοπιστίας της δημόσιας τηλεόρασης, θα μεταφέρει, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, τον παλμό των Ευρωεκλογών σε μια μαραθώνια εκλογική βραδιά.

Στις 17.00, ο Γιώργος Κουβαράς, ο Απόστολος Μαγγηριάδης και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, με την υποστήριξη της δημοσιογραφικής και τεχνικής ομάδας του 24ωρου ενημερωτικού τηλεοπτικού καναλιού της ΕΡΤ, θα δίνουν σε συνεχή ροή όλες τις πληροφορίες για την επόμενη ημέρα στην Ευρώπη. Μαζί τους καλεσμένοι στο στούντιο πρόσωπα της πολιτικής, οικονομικής ζωής, δημοσιογράφοι, αλλά και άνθρωποι του πολιτισμού και της Τέχνης.

Όλες τις πληροφορίες για την εκλογική μάχη δίνει και το δίκτυο των ανταποκριτών της ΕΡΤ σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης (Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παρίσι, Μαδρίτη Ρώμη κ.ά.), οι οποίες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στις ισορροπίες στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το ΕΡΤNEWS θα μεταδώσει σε πρώτο χρόνο τα αποτελέσματα των κρίσιμων εκλογών που θα καθορίσουν την πορεία της Ευρώπης, στη σκιά δύο πολέμων. Με τη συνεργασία της εταιρείας δημοσκοπήσεων και ερευνών Palmos Analysis, θα παρουσιαστούν με 3d απεικονίσεις το ελληνικό exit poll και τα επίσημα αποτελέσματα, ενώ στη γιγαντοοθόνη αφής θα καταγράφονται όλα τα σενάρια κατανομής των εδρών, καθώς και οι πιθανότητες εισόδου των ελληνικών κομμάτων στην Ευρωβουλή, ανάλογα με τα ποσοστά που καταλαμβάνουν.

Με τη χρήση διαδραστικών γραφημάτων θα απεικονιστεί η σύνθεση της νέας Ευρωβουλής. Παράλληλα, το L-Banner, στο κάτω μέρος της οθόνης στο EΡΤNEWS, θα εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο όλα τα αποτελέσματα όπως μεταδίδονται από το υπουργείο Εσωτερικών.

Με τη ροή του προγράμματος του ΕΡΤNEWS θα συνδεθούν από τις 5 το απόγευμα η ΕΡΤ1, καθώς και η ΕΡΤ3, που θα μεταδώσει όλες τις εξελίξεις με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η ενημέρωση στο ΕΡΤNEWS αρχίζει, βέβαια, από νωρίς το πρωί με όλη την ειδησεογραφία και τα ρεπορτάζ από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες.

Από τις 6 έως τις 9 το πρωί ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νίνα Κασιμάτη δίνουν το πρώτο στίγμα της ημέρας. Ρεπορτάζ, αλλά συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και όλη ειδησεογραφία στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6».

Ακολουθεί στις 09.00 το πρώτο αναλυτικό δελτίο της ημέρας με τη Ντένια Σαρακίνη.

Τη σκυτάλη παίρνουν στις 10.00 ο Γιώργος Σιαδήμας και η Στέλλα Παπαμιχαήλ με την εκπομπή «Newsroom».

Στις 12.00 η Μαρία Σιώζου ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο με το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων.

Από τις 13.00 έως τις 17.00 (με ενδιάμεση διακοπή για το δελτίο ειδήσεων στις 15.00 με τη Σμαράγδα Αγορογιάννη) η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και ο Μάκης Προβατάς δίνουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Συνδέσεις με όλη την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο.

Η ενημέρωση συνεχίζεται και μετά τα μεσάνυχτα. Στη 01.00 η Χρύσα Ρουμελιώτη παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων. Από τις 02.00 έως τις 05.30 η Χρύσα Ρουμελιώτη και η Κλειώ Νικολάου παρακολουθούν την ειδησεογραφία και δίνουν το στίγμα της ημέρας που έρχεται.

Όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό, θα καταγράφει και το ενημερωτικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, το Πρώτο Πρόγραμμα, με τη συνδρομή των Περιφερειακών Σταθμών, αλλά και το ενημερωτικό site ertnews.gr.

-------------------------

MEGA

Την Κυριακή 9 Ιουνίου το MEGA, ο τηλεοπτικός σταθμός που κυριαρχεί στην ενημέρωση των πολιτών, πρωταγωνιστεί σε μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το MEGA μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σε μία κρίσιμη ημέρα για την Ευρώπη που θα καθορίσει την πορεία της σε ένα ευμετάβλητο παγκόσμιο περιβάλλον.

Σύσσωμο το μαχητικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, υπό την έμπειρη καθοδήγηση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης MEGA, Σταμάτη Μαλέλη, μπαίνει στην εκλογική αρένα και καταγράφει με αξιοπιστία τη μάχη των υποψηφίων, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αλλά και την εκτίμηση της επόμενης ημέρας.

Ο ειδησεογραφικός μαραθώνιος ξεκινά με το «MEGA Σαββατοκύριακο» στις 05.00. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα δίνουν χρηστικές πληροφορίες προς τους ψηφοφόρους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος και παρακολουθούν τις πρώτες αφίξεις στα εκλογικά κέντρα.

Στις 08.00, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη καταγράφουν την προσέλευση του κοινού στις κάλπες και μεταδίδουν -σε πραγματικό χρόνο- τις αφίξεις των πολιτικών αρχηγών.

Στις 10.30, η Νίκη Λυμπεράκη παίρνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης και συντονίζει πάνελ συζητήσεων με φόντο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες και τους τρόπους επίλυσής τους σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στις 12.30, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου αποτυπώνει την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας και παρουσιάζει την τρέχουσα επικαιρότητα.

Στις 17.45, η Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Κατερίνα Παναγοπούλου, στην εκλογική βραδιά, αποτυπώνουν τη δυναμική της εκλογικής αναμέτρησης. Μέχρι αργά το βράδυ, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του MEGA παρουσιάζουν, σε συνεχή ροή, τα αποτελέσματα της κάλπης, ακολουθούν τους πολιτικούς αρχηγούς στα «στρατηγεία» τους, καταγράφουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και κάνουν την πρώτη αποτίμηση της εκλογικής μάχης. Οι ανταποκριτές του MEGA μεταφέρουν την ετυμηγορία των Ευρωπαίων πολιτών σε κομβικές πόλεις και σκιαγραφούν το μέλλον της γηραιάς ηπείρου.

Στις 19.00, o πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, παρουσιάζει το exit poll. Μέσα από τα πρωτοποριακά γραφικά και τις τρισδιάστατες αναλύσεις του, το MEGA αποτυπώνει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα όπως αυτό προκύπτει από την κάλπη, ενώ συνθέτει το νέο Ευρωκοινοβούλιο και απεικονίζει την κατανομή των εδρών.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, μαζί με κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής και σημαίνοντα πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας στο στούντιο συζητούν και αναλύουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας για την Ελλάδα αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη στη σκιά δύο πολέμων.

-------------------------

OPEN

Κυριακή 9 Ιουνίου. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν για την Ευρώπη και η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά στο ΟΡΕΝ.

Από τις 6 το πρωί έως τις 10 ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη θα δίνουν χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της ψηφοφορίας.

Αμέσως μετά και έως τη μία το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν η Μίνα Καραμήτρου, ο Γιάννης Κολοκυθάς και ο Γιάννης Φώσκολος.

Στη μία το μεσημεριανό δελτίο με τη Ματίνα Παπαδέα.

Στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος, με συντονίστρια την Εύα Αντωνοπούλου. Μαζί της, η Έλλη Στάη, ο Παναγιώτης Στάθης και ο επικεφαλής της ΜRB Δημήτρης Μαύρος, ο οποίος στις 7 θα παρουσιάσει το exit poll.

Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΟΡΕΝ, οι ανταποκριτές σε Ευρώπη, Τουρκία και Αμερική, πολιτικοί και προσωπικότητες της δημόσιας σφαίρας αναλύουν και σχολιάζουν τα αποτελέσματα.

-------------------------

ΣΚΑΪ

Πιστός στη δέσμευσή του για έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση, ο ΣΚΑΪ προετοιμάζεται εντατικά για την πλήρη κάλυψη των Ευρωεκλογών την Κυριακή 9 Ιουνίου. Από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ, ο σταθμός με την μακρά παράδοση στην ποιότητα της ενημέρωσης και της ειδησεογραφίας, θα είναι κοντά στον πολίτη που θέλει να ξέρει.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα και το δυναμικό των ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού, με συνεχή ροή Ειδήσεων, εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και παρουσία σε όλα τα κέντρα των εξελίξεων, θα δίνουν τον παλμό των γεγονότων και θα ενημερώνουν συνεχώς τους τηλεθεατές για την μεγάλη αναμέτρηση.

Περισσότεροι από 120 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν αναλάβει να ενημερώνουν το κοινό για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας. Με την άρτια υλικο-τεχνολογική υποδομή του, τα πιο σύγχρονα graphics, το έμπειρο δυναμικό του, αλλά και με συνεντεύξεις, αναλύσεις ειδικών, δημοσκοπήσεις, ο ΣΚΑΪ θα μεταφέρει με αντικειμενικότητα στους τηλεθεατές την ευρωπαϊκή προοπτική.

Ο εκλογικός μαραθώνιος θα ξεκινήσει από τις 05.30 το πρωί στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Στις 09.40, τη σκυτάλη θα πάρουν οι «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας και στις 11.40, «ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ» Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης. Η ενημέρωση θα συνεχιστεί στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λένα Φλυτζάνη.

Η βραδιά των εκλογών θα ξεκινήσει στις 17.45. Η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και όλο το επιτελείο του ΣΚΑΪ θα παρουσιάσουν, αναλύσουν και ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα της κάλπης. Στις 19.00 ακριβώς, θα ξεκινήσει το EXIT POLL από τον Γιώργο Αράπογλου και την PULSE και, αμέσως μετά, τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο ενημερωτικός τομέας του ΣΚΑΪ, αναγνωρίζοντας την σημασία των Ευρωεκλογών στη νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα που θα επηρεάσει το μέλλον όλων μας, δεσμεύεται για μια ακόμη φορά να κάνει το καλύτερο δυνατό για την άμεση, έγκυρη, ποιοτική και αντικειμενική δημοσιογραφία.

-------------------------

STAR

Με αξιοπιστία, εγκυρότητα, ταχύτητα και τεχνικά προηγμένο τρόπο παρουσίασης, η Διεύθυνση Ειδήσεων του Star ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου.

H εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει στις 18.00 ακριβώς. Η Διευθύντρια Ειδήσεων και κεντρική παρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα θα δώσει τον λόγο στους δημοσιογράφους του σταθμού, ώστε να μεταφέρουν τον παλμό από τα σημεία των εξελίξεων, λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες.

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης βρίσκονται και οι έγκυρες ανταποκρίτριες του Star από την καρδιά της Ευρώπης, η Μαρία Ψαρρά από τις Βρυξέλλες και η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι.

Η βραδιά έχει δύο σημαντικά ορόσημα. Την ανακοίνωση του Εxit poll ακριβώς στις 19.00 με τη βοήθεια της GPO και του Διευθυντή Ερευνών Αντώνη Παπαργύρη και την εκτίμηση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος και της κατανομής των εδρών από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Singular Logic λίγο πριν τις 21.00.

Με τη βοήθεια του πολιτικού αναλυτή του Star, Γιώργου Ευγενίδη θα αναλυθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του exit poll και θα παρουσιαστούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Για τη σωστή ενημέρωση των τηλεθεατών θα αναπτυχθούν περισσότερες από 10 ζωντανές συνδέσεις με τα επιτελεία των κομμάτων και το Υπουργείο Εσωτερικών. Στο στούντιο του Star εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, δημοσιογράφοι και ειδικοί αναλυτές θα αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα της κάλπης.

Ιδιαίτερη έμφαση στην εκλογική βραδιά θα δοθεί στα προηγμένα γραφικά του Star και το σύστημα AR, που θα κάνουν πιο εύκολη την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων με ευδιάκριτα τα εκλογικά ποσοστά, χωρίς περιττές πληροφορίες και στοιχεία που μπερδεύουν τον τηλεθεατή.

Την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, όσο οι κάλπες είναι ακόμα ανοιχτές, θα καταγράψει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη στις 15.00 ακριβώς.

-------------------------

ΑΘΗΝΑ 9.84

Πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες;

Ποια κόμματα θα πάρουν το «εισιτήριο» για τις Βρυξέλλες και τί θα γίνει με τη μάχη της δεύτερης θέσης;

Ποια είναι τα σενάρια για την επόμενη μέρα στην Κεντροαριστερά;

Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από την αποχή;

Πώς θα διαμορφωθεί η νέα ισορροπία δυνάμεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, από νωρίς το πρωί, ο σταθμός της πόλης και το δημοσιογραφικό επιτελείο του, συντονίζονται σε ...ευρωπαϊκή συχνότητα και προσφέρουν στους ακροατές και στις ακροάτριές τους διαρκή ενημέρωση, συνεχή ροή ειδήσεων και ρεπορτάζ με όλο το προσκήνιο και το παρασκήνιο της ημέρας!

Με ειδικές εκπομπές και συνδέσεις μεταδίδει λεπτό προς λεπτό το κλίμα, τις εξελίξεις και τις πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων, ακολουθεί τους πολιτικούς αρχηγούς εκεί που ψηφίζουν και φιλοξενεί εκπροσώπους των πολιτικών παρατάξεων οι οποίοι σχολιάζουν το αποτέλεσμα της κάλπης.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, συντονιστείτε στον σταθμό της πόλης που αλλάζει πρόσωπο και στους 98.3 FM.

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

07.00-08.00 Αλέξανδρος Χαρκιολάκης
08.00-10.00 Γιάννης Θεοδόσης
10.00-12.00 Ελευθερία Κουμάντου / Ελεωνόρα Ορφανίδου
12.00-14.00 Μαρία Παύλου
14.00-15.00 Magazino (Ελένη Ζαμαρία)
15.00-17.00 «Ευρωεκλογές 2024» (Γιώργος Μελιγγώνης / Δημήτρης Κουκλουμπέρης)
17.00-18.00 «Ευρωεκλογές 2024» (Σοφία Μπερετάνου / Κωνσταντίνος Σιούμπουρας)
18.00-20.00 «Ευρωεκλογές 2024» (Γιάννης Λαυράνος / Νίκος Καρούτζος / Δημήτρης Τζιβελέκης)
20.00-22.00 «Ευρωεκλογές 2024» (Γιάννης Παπαγεωργίου / Αθηνά Κορλίρα)
22.00-00.00 «Ευρωεκλογές 2024» (Κώστας Ράπτης / Πάνος Πολυζωΐδης)

-------------------------

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Την Κυριακή 9 Ιουνίου από νωρίς το πρωί το πρόγραμμα των Παραπολιτικών χτυπά στο ρυθμό των ευρωπαϊκών εκλογών με έκτακτες εκπομπές και συνεχείς συνδέσεις από τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων και τα εκλογικά κέντρα. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα παρουσιάζει και θα αναλύει την πορεία της κρίσιμης εκλογικής διαδικασίας που θα καθορίσει την πορεία της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια.

09.00-11.00 Χριστίνα Κοραή / Δημήτρης Τάκης
11.00-13.00 Ανδριάνα Ζαρακέλη / Σωτήρης Ξενάκης
13.00-14.00 Αλεξάνδρα Καϋμένου
18.00-21.00 Νίκη Λυμπεράκη / Στέλλα Γκαντώνα / Ανδρέας Παπαδόπουλος
21.00-00.00 Θανάσης Φουσκίδης / Γιώργος Πιέρρος / Πένυ Αβραμίδη

Και σε αυτές τις κάλπες, επιλέγουμε Παραπολιτικά 90.1, την συχνότητα που «τραβάει το αυτί».