Στο Mega η Νατάσα Γιάμαλη

Στο Mega η Νατάσα Γιάμαλη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγή τηλεοπτικής «στέγης» για τη δημοσιογράφο.

17 Ιουνίου 2024

Σας το είχαμε αποκαλύψει από τις 22 Μαϊου (Από το Kontra στο Mega η Νατάσα Γιάμαλη), σήμερα έγινε και επίσημο

Έπειτα από μια πολυετή θητεία στο Kontra, η Νατάσα Γιάμαλη αποχωρεί από το περιφερειακό κανάλι και «μετακομίζει» στο Mega. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Kontra 24» θα ανήκει στο δυναμικό του «μεγάλου καναλιού», μετά και την -διθυραμβική, σε ύφος- ανακοίνωσή του που εκδόθηκε σήμερα:

Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του.

Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό «στίβο» του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον «αγώνα» της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον «παλμό» της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.