Οι Έλληνες DJs έφτιαξαν σωματείο και εξέλεξαν ΔΣ

Οι Έλληνες DJs έφτιαξαν σωματείο και εξέλεξαν ΔΣ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καιρός ήταν!

18 Νοεμβρίου 2025

Το Πανελλήνιο Σωματείο Δισκοθετών DJs αποτελεί γεγονός λοιπόν, έχουμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου θεσμικού οργάνου που εκπροσωπεί τους επαγγελματίες DJs σε πανελλαδικό επίπεδο. Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν μάλιστα η πρώτη Γενική Συνέλευση και οι πρώτες εκλογές στην αίθουσα Νερού του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκαν οι βασικές αρχές, οι στόχοι και το όραμα του Σωματείου, ενώ συζητήθηκαν οι πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για την ενίσχυση και αναβάθμιση του επαγγέλματος των Δισκοθετών.

Το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου 

• Χρίστος Καλτσάς – Πρόεδρος
• Μανώλης Σταυρουλάκης – Αντιπρόεδρος
• Νικόλας Χατζής – Γενικός Γραμματέας
• Ιωάννης Γεωργιάδης – Ταμίας
• Πέτρος Μάλαμας – Έφορος Εκδηλώσεων
• Γιάννης Τσιμίνας – Έφορος Περιουσίας, Πρόνοιας & Αλληλοβοήθειας
• Αλέξανδρος Τορνικίδης – Έφορος Εθνικών & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Χορηγιών
• Κώστας Μάλγαρης – Έφορος Επιμόρφωσης & Κατάρτισης
• Γιώργος Τσικρικώνης – Έφορος Περιβάλλοντος & Αναπτυξιακών Έργων

Η πρώτη αυτή εκλογική διαδικασία αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίσημη θεσμική συγκρότηση των επαγγελματιών DJs της χώρας. Το Πανελλήνιο Σωματείο Δισκοθετών στοχεύει στη δημιουργία ενός ενιαίου πλαισίου εκπροσώπησης, στην προώθηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων και στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την παρουσία και τον ρόλο των Δισκοθετών στον χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας.