Το επετειακό αφιέρωμα για τα 20 χρόνια του «Χάνα Μοντάνα» έρχεται στο Disney+

Το επετειακό αφιέρωμα για τα 20 χρόνια του «Χάνα Μοντάνα» έρχεται στο Disney+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Περιλαμβάνει αρχειακό υλικό σε πρώτη μετάδοση και μια συνέντευξη της Miley Cyrus.

17 Μαρτίου 2026

20 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πρεμιέρα του «Χάνα Μοντάνα», μιας από τις πιο επιτυχημένες νεανικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, και το Disney+ κάνει διαθέσιμο για τους συνδρομητές του από την άλλη Τρίτη 24 Μαρτίου, το επετειακό αφιέρωμα με τίτλο «Χάνα Μοντάνα 20 Χρόνια Επετειακό Αφιέρωμα». Μια παραγωγή, με παρουσιάστρια την Alex Cooper, η οποία γυρίστηκε ζωντανά και με παρουσία κοινού στο στούντιο.

Το επετειακό αφιέρωμα περιλαμβάνει μια συνέντευξη της πρωταγωνίστριας της σειράς, Miley Cyrus, η οποία μιλά για τη «Χάνα Μοντάνα» όπως την έζησε η ίδια. «Το «Χάνα Μοντάνα» θα είναι πάντα κομμάτι του εαυτού μου. Αυτό που ξεκίνησε ως τηλεοπτική σειρά, έγινε μια κοινή εμπειρία που διαμόρφωσε τη ζωή μου και τις ζωές τόσων πολλών θαυμαστών και θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτή τη σύνδεση. [...] Το γεγονός ότι εξακολουθεί να σημαίνει τόσα πολλά για τον κόσμο τόσα χρόνια αργότερα, είναι κάτι που με γεμίζει υπερηφάνεια. Αυτό το «Hannahversary» είναι ο τρόπος μου να γιορτάσω και να ευχαριστήσω τους fans που με στηρίζουν εδώ και 20 χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Επίσης, αρχειακό υλικό από το «Χάνα Μοντάνα» θα προβληθεί για πρώτη φορά στο αφιέρωμα, θα ξαναζωντανέψουν επί της οθόνης τα πιο εμβληματικά σκηνικά της σειράς και θα υπάρξουν και μερικές γνώριμες σκηνές από το παρελθόν, που θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο.

«Η σειρά «Χάνα Μοντάνα» έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς fans να ονειρευτούν χωρίς όρια, να τραγουδήσουν δυνατά και να αγκαλιάσουν κάθε πτυχή του εαυτού τους. Για αυτό η κληρονομιά της Χάνα Μοντάνα συνεχίζει να λάμπει από γενιά σε γενιά. [...] Η συνεργασία μας με την Miley σε αυτό το αφιέρωμα είναι ένα όνειρο και θέλουμε να αποτελέσει ένα γράμμα αγάπης προς τους fans, που παραμένουν εξίσου παθιασμένοι σήμερα όπως όταν η σειρά έκανε πρεμιέρα πριν από σχεδόν 20 χρόνια», δήλωσε η πρόεδρος της Disney Branded Television, Ayo Davis.