ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Αθήνα 9,84

14 Απριλίου 2011Αυτό το Σαββατοκύριακο 6 7 π.μ., η εκπομπή του ΑΘΗΝΑ 9.84 «Η μικρή μας πόλη στον 21ο αιώνα», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Αποστολίδης, ανοίγει το φάκελο για το κλείσιμο των καταστημάτων.


Μιλούν οι: Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Δήμητρα Σιδέρη, πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος, Μαρία Τσαγκατάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Θανάσης Τσιακανίκας, πρόεδρος ΠΟΠΟΚ, Νικήτας Κανάκης από τους Γιατρούς του Κόσμου και ο ιερέας του ναού του Αγίου Μάρκου.

Επίσης, για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην αγορά της τέχνης και του βιβλίου, στις μουσικές σκηνές, στο θέατρο θα μιλήσουν: η Άννα Πατάκη από τις εκδόσεις «Πατάκη», ο Βασίλης Κιμούλης από τις εκδόσεις «Ωκεανίς», η γκαλερίστα Ρεββέκα Καμχή, ο Ελευθέριος Καλκάνης, μαέστρος στα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων, ο φοιτητής Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, η ηθοποιός Κάτια Γέρου και ο ηθοποιός και συγγραφέας Στέλιος Μάινας.