5 «ΣΥΝ» ΚΑΙ 5 «ΠΛΗΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ RED HOT CHILI PEPPERS ΣΤΟ ΟΑΚΑ

5 «ΣΥΝ» ΚΑΙ 5 «ΠΛΗΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ RED HOT CHILI PEPPERS ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, στις 4 Σεπτεμβρίου

16 Δεκεμβρίου 2011

Τα θετικά

1.    Επιτέλους θα τους παρακολουθήσουμε live και στην Αθήνα. Χρόνιο απωθημένο των ελλήνων φαν τους, μένει να δούμε αν θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ στις 4 Σεπτέμβρη.
2.    Είναι ένα από τα μεγάλα συγκροτήματα του ροκ, από τα μεγαλύτερα των τελευταίων δεκαετιών.
3.    Έχουν κυκλοφορήσει άλμπουμ σαν το «Blood Sugar Sex Magik». Εκεί υπήρχε και το «Give It Away», ένα κομμάτι που πρώτος έπαιζε ο Μάκης Μηλάτος στο Berlin, στο Θησείο. Χαμός. Θυμάμαι τις barwomen να δίνουν τα ρέστα τους στο ρυθμό ενός κομματιού, αγνώστου ακόμα, που ξεσήκωνε τις νύχτες ένα μικρό αθηναϊκό μπαρ.
4.    Οι τιμές των εισιτηρίων είναι προσιτές, ξεκινούν από 35 ευρώ και φτάνουν μέχρι 75. Αυτά στην αρένα που είναι και τα πιο σημαντικά, κοστίζουν 45 ευρώ.
5.    Το καλοκαίρι μοιάζει που μοιάζει φτωχό (πόσο μάλλον η άνοιξη και ο χειμώνας), ας υπάρχει και κάτι που να του δίνει χρώμα


Τα αρνητικά

1.    Στα live τους οι Peppers είναι χειρότεροι απ' ότι στο studio. Απίστευτο και όμως αληθινό.
2.    Θα λείπει ο John Frusciante και αυτό, όσο να ναι, αποτελεί ένα σοβαρό «μείον».
3.    Το τελευταίο τους άλμπουμ «Im with You» δεν είναι και από τις δουλειές τους για τις οποίες θα υπερηφανεύονται μελλοντικά. Φυσικά το set list θα περιλαμβάνει πολλά άλλα κομμάτια, από όλες τις δουλειές τους.
4.    Το μουστάκι του τραγουδιστή τους Anthony Kiedis (πλάκα κάνω, δεν πάμε σε επίδειξη μόδας, για συναυλία μιλάμε).
5.    Δεν υπάρχει πέμπτο αρνητικό, μόνο θετικά, θα βρεθούμε στο ΟΑΚΑ και θα περάσουμε και καλά (ελπίζουμε)!



Από mail που μας έστειλε πριν από λίγο ο αναγνώστης μας Πέτρος Μ.:
Καλημέρα Δημήτρη,
είδα τους RHCP την περασμένη εβδομάδα, στο Μόναχο. Σε μια χαρά φόρμα είναι οι τρεις βασικοί, αλλά ο κιθαρίστας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Είναι μεγάλη η απορία μου σχετικά με αυτή την επιλογή του συγκροτήματος. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ξέρει κιθάρα. Στο ΟΑΚΑ θα πάω φυσικά. Ακούω ήδη κάποια ηλίθια σχόλια σχετικά με τις τιμές. Ελπίζω πως όλοι αυτοί που τα κάνουν, για κάθε 50ευρω που ξοδεύουν για τη διασκέδασή τους, να περάνε καλύτερα από όσο θα περάσουν σε μια συναυλία των Peppers.