Η νέα ΝΕΡΙΤ, η νέα κυβερνητική ραδιοφωνία!

Η νέα ΝΕΡΙΤ, η νέα κυβερνητική ραδιοφωνία!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν και ξέρετε πως αλλάζουν όλα ετούτα με αυτούς που μπλέξαμε, θα στηθούν μέχρι την Άνοιξη του 2014 τρία ραδιόφωνα, τα οποία θα εκπέμψουν από το Ραδιομέγαρο και ένα από την Θεσσαλονίκη.

20 Δεκεμβρίου 2013
Συρρικνώνεται, όπως ήταν αναμενόμενο, η κυβερνητική ραδιοφωνία. Το 1ο Πρόγραμμα θα είναι το ενημερωτικό ραδιόφωνο, που θα αντικαταστήσει την ΕΔΡ από την 1/1/2014, ενώ την ίδια ημερομηνία θα εκπέμψει και το 2ο Πρόγραμμα (μην το συγχέεται με το παλιό Δεύτερο), ο διάδοχος της ΕΡΑ Σπορ, χωρίς αυτό να περάσει από το μεταβατικό στάδιο της ΕΔΡ. Την Άνοιξη του νέου έτους προγραμματίζεται να βγει στον αέρα και το 3ο Πρόγραμμα, το οποίο θα είναι το μοναδικό μουσικό ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ, και θα αντικαταστήσει το Δεύτερο και το Τρίτο της ΕΡΤ - δεν θα μεταδίδει μόνο κλασική μουσική, θα είναι το μοναδικό ραδιόφωνο παγκοσμίως που μετά τον Μότσαρτ θα παίζει Νατάσα Μποφίλιου.

Στη Θεσσαλονίκη, εντός των ημερών, αναμένεται να εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα και η ΕΔΡ Θεσσαλονίκης 102.0, από τα παλιά στούντιο του πρώην 9.58 της ΕΡΤ3, στην οδό Αγγελάκη 6. Το ερώτημα είναι αν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα θα υπάρχει (και) το Kosmos 93.6. Διάφορα ακούγονται...