Το κομματικό μαγαζάκι του Γιώργου Καμίνη και του Τάκη Καμπύλη

Το κομματικό μαγαζάκι του Γιώργου Καμίνη και του Τάκη Καμπύλη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο «Αθήνα 9.84», αντί να είναι ραδιόφωνο όλων των Αθηναίων, αυτών που το πληρώνουν και το συντηρούν δηλαδή, έχει μετατραπεί σε πλατφόρμα προβολής της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της Κεντροαριστεράς.

23 Δεκεμβρίου 2013
Συντονίστηκα Δευτέρα μεσημέρι με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Άρη Τόλιο και άκουγα την κ. Αθηνά Δρέττα, μέλος του συντονιστικού οργάνου της κίνησης των 58 για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς, να μιλάει επί ένα τέταρτο περίπου για το εγχείρημα. Ήταν πολύ επίκαιρο το θέμα, βέβαια, πάρα πολύ επίκαιρο, ήταν όντως θέμα για κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
 
Δείτε λοιπόν πως μπατάρει πολιτικά ο ραδιοσταθμός (όλων των Αθηναίων), δείτε από ποιους πολιτικούς πήραν συνεντεύξεις στον «Αθήνα 9.84» τον Δεκέμβριο. Ποιοι μίλησαν; Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης της ΔΗΜΑΡ, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ, ο  γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, η Φωτεινή Σκοπούλη της ΔΗΜΑΡ, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο βουλευτής Επικρατείας και γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης.
 
Από τις 12 Δεκεμβρίου όταν και έδωσε συνέντευξη στο σταθμό ο υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης και μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης έχει να μιλήσει (όπως βλέπουμε στο site του σταθμού - εκτός κι αν τα δεν ανεβάζουν όλα, πράγμα το οποίο δεν το νομίζω) κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Και συνεχίζουμε: ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΔΗΜΑΡ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης της ΔΗΜΑΡ, η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή (πάλι αυτή), ο συνταγματολόγος και μέλος της κίνησης των 58 για την Κεντροαριστερά, Νίκος Αλιβιζάτος, ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΠαΣοΚ και μέλος της κίνησης των 58 για την κεντροαριστερά Θανάσης Χειμωνάς, η Μαρία Δαμανάκη, ο οικονομολόγος και μέλος της κίνησης των 58 για την κεντροαριστερά, Πασχάλης Αγανίδης, ο πρώην υπουργός και επικεφαλής του "Κοινωνικού Συνδέσμου", Γιώργος Φλωρίδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.
 
Και φτάνουμε στις 9 Δεκεμβρίου για να μιλήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.
 
Και συνεχίζουμε: ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά, ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης και, ξανά, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
 
Έχουμε και λέμε: συνολικά 10 πρόσωπα της ΝΔ (κάποιοι και δύο φορές). Από το ΠΑΣΟΚ συνολικά 7. Από τη ΔΗΜΑΡ άλλοι 7. Από την κίνηση των 58 και την Κεντροαριστερά συνολικά έδωσαν συνεντεύξεις 6 άτομα. Συν ο Κώστας Μπακογιάννης. Και απομένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις 2, από το ΚΚΕ ένας και καταϊδρωμένος και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ούτε ένας για δείγμα. 

Αυτός ο «Αθήνα 9.84» είναι αντικειμενικός; Δεν πρέπει να δώσουν μία απάντηση ο κύριος Καμίνης και ο κύριος Καμπύλης