Σε έκαναν ζητιάνο, μην γίνεσαι και από μόνος σου!

Σε έκαναν ζητιάνο, μην γίνεσαι και από μόνος σου!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν θα συμμεριστώ κανέναν σχεδόν από όλες αυτές τις χιλιάδες κακόμοιρους (και μεταφορικά και κυριολεκτικά) που έσπευσαν στις λαϊκές αγορές να ποδοπατηθούν στη δωρεάν διανομή τροφίμων και λαχανικών. 

23 Μαΐου 2014
Και οι οποίοι ετοιμάζονται την Κυριακή να ψηφίσουν ξανά τους ίδιους, μην και... χάσουν τα ήδη... χαμένα. Ούτε θλίψη, ούτε καν οίκτος. Διότι, δεν μπορώ να κατανοήσω έναν άνθρωπο που ρίχνει την αξιοπρέπειά του στα τάρταρα και στοιβάζεται στις ουρές της ντροπής για τρία μαρούλια κι ένα κιλό μήλα αντί να την κρατήσει ψηλά, τη «γαμημένη» αξιοπρέπειά του, να καμαρώνει γι' αυτήν και να βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί. Να αγωνιστεί. Να αντισταθεί.

Αν συμφωνήσουμε πως κύριοι υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στην οποία ζούμε είναι αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία ιδίως χρόνια και οι πολιτικές του μνημονίου, sorry, λύση δεν είναι η επαιτεία αλλά η αντίδραση. Αν πρόκειται να απλώσεις το χέρι για ελεημοσύνη, καλύτερα σήκωσέ το. Με όποιο τρόπο νομίζεις εσύ προτιμότερο. Θέλουν να σε κάνουν ζητιάνο, μην γίνεσαι και από μόνος σου. 
 
Μήπως τελικά όμως δεν πρέπει να κατηγορώ κάποιον που προτιμάει να είναι επαίτης παρά αγωνιστής; Μήπως ζητάμε περισσότερα απ' όσα μπορούν; Πιο μούφα λαός από τον ελληνικό δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο όλο...