Πρόσωπα ραδιοφώνου: Στάθης Παναγιωτόπουλος, «ο σκύλος»

Πρόσωπα ραδιοφώνου: Στάθης Παναγιωτόπουλος, «ο σκύλος»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι περισσότεροι, τον γνωρίζουν ως τον «Στάθη από το Ράδιο Αρβύλα» και από την εκπομπή «Νηστικό Αρκούδι», αρχικά στην ΕΤ3 και μετέπειτα στην ΝΕΤ. 

08 Αυγούστου 2014
Στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης όμως είναι γνωστός για πολλά περισσότερα. Αφενός για την αγάπη του για την ροκ μουσική (Deep Purple και άλλα hard rock πεπαλαιωμένα υλικά) και αφετέρου για τη μεγάλη καριέρα του στο ραδιόφωνο. Αυτή που μας ενδιαφέρει περισσότερο εδώ. Ξεκίνησε το 1982 από την ΕΡΑ, κάποια στιγμή στην αρχή μάλιστα διέπρεψε και ως σπίκερ ποδοσφαιρικών αγώνων. Έκανε φυσικά και το απαραίτητο πέρασμά από το πειρατικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης με εκπομπές στον ιστορικό «Μουσικό Δίαυλο».

Από το 2002 μέχρι το 2007 κρατούσε τη μεσημεριανή ζώνη στον «1055 Rock», συνεχίζοντας έως και το 2013, στην ίδια στάνταρ ώρα (1-3), στον «Imagine 89.7», το ραδιοσταθμό του φίλου του, Αντώνη Κανάκη.  Πέρυσι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ραδιόφωνο έπειτα από 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ερτζιανά. Όχι πως θα έκοβε πλήρως τους δεσμούς του με το αγαπημένο του μέσο. Συνεχίζει εννοείται να ασχολείται τόσο με την μουσική, «κομμάτι της ζωής μου» όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, όσο και με την τηλεόραση, παρουσιάζοντας το Ράδιο Αρβύλα, μαζί με τους Κανάκη, Σερβετά και Κιούση στον ΑΝΤ1.
Update:
Το Jammin, την καλή εκπομπή στην ΕΡΤ 3 την παρουσίαζε μαζί με τον Σωτήρη Βακάρο, ιδιοκτήτη του «Rock Radio 104.7». 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι από τις λίγες -ροκ και όχι μόνο- περιπτώσεις που έπαιξε γερά και στην τηλεόραση χωρίς να «καεί». Όταν υπάρχει ήθος...