Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από σήμερα (καλό μήνα!) το Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ (όχι της ΕΡΤ) κατεβάζει ρολά, μεταδίδοντας μόνο μουσική κι εκπομπές σε επανάληψη. 

01 Νοεμβρίου 2014
Το σύνολο των εργαζόμενων του σταθμού είχε συνέλευση χθες Παρασκευή και αποφάσισε να μην υπογράψει τις εξευτελιστικές καινούργιες συμβάσεις που τους προτάθηκαν. Με κάτι αμοιβές των 300 ευρώ το μήνα, περίπου. Έστειλαν και επιστολή στον κ. Πέτρο Μάη, τον (προσωρινό αλλά και μετέπειτα σύμφωνα με τις πληροφορίες) διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Όσο θα εξακολουθήσει να υπάρχει αυτό το μόρφωμα τέλος πάντων. Τέλη Οκτώβρη, έληγε η προηγούμενη σύμβασή τους και δεν ανανεώθηκε. Ήταν τόσο τραγικά όσα τους προτάθηκαν ώστε να αντιδράσουν ακόμα και αυτοί οι ίδιοι που... βρέθηκαν στη ΝΕΡΙΤ. Λέτε να τους κατηγορήσει η Σοφία Βούλτεψη, όπως έκανε ο αλήστου μνήμης Σίμος Κεδίκογλου με τους εργαζόμενους της «αμαρτωλής» ΕΡΤ; Βασικός υπεύθυνος για την τωρινή κατάσταση ο... δερβέναγας της ΝΕΡΙΤ Βασίλης Θωμόπουλος που, καθώς φαίνεται, έχει τον έλεγχο και του ραδιοφώνου. Είναι αυτός που προτείνει το νέο «ψαλίδι» στους μισθούς. Ο προσωρινός συντονιστής του Τρίτου, ο κ. Χρίστος Παπαγεωργίου, 'νίπτει τας χείρας του, ουδέτερος. 
 
Σκεφτείτε το λίγο όμως, βρισκόμαστε ακριβώς ενάμιση χρόνο μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ. Δείτε λοιπόν τη ΝΕΡΙΤ που έφτιαξαν. Μία τηλεόραση της πλάκας. Εντελώς, όμως. Και τρία ραδιόφωνα που υπολειτουργούν. Το αδιάφορο «Πρώτο Πρόγραμμα», το κλειστό πια και με εξωτερικές αναθέσεις «Τρίτο Πρόγραμμα», το υπό κατασκευή «Kosmos 93.6» που πληρώνει εδώ και μήνες αργομισθίες σε διάφορους τύπους οι οποίοι απλώς φτιάχνουν playlists με δικά μας χρήματα. Η πλήρης αποτυχία απ' όποια πλευρά κι αν το δεις.