Λάμπης Ταγματάρχης for president (της ΕΡΤ);

Λάμπης Ταγματάρχης for president (της ΕΡΤ);
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. 

24 Μαρτίου 2015
Η πρόταση μετράει κάποιες μέρες τώρα, ο Λάμπης σταθμίζει τα θετικά και αρνητικά, αναμένεται σήμερα αύριο να δώσει την απάντησή του. Αν και γενικώς πολλά ακούγονται σε αυτές τις περιπτώσεις, ξέρετε εσείς. Για ονόματα που παίζουν και άλλα που θα ήθελαν να παίξουν. Και, φυσικά, για ονόματα που... καίγονται. Γενικώς υπάρχει μία δυστοκία απ' ότι μαθαίνουμε, προτάσεις έχουν κατατεθεί ουκ ολίγες, υπήρξαν και αρνήσεις, μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή. Το ΔΣ της ΕΡΤ θα είναι πενταμελές και η θητεία του, λογικά, θα είναι για έναν χρόνο. 
 
Ο Λάμπης Ταγματάρχης γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Τελείωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος σε αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά. Παράλληλα ασχολήθηκε και σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Στο ραδιόφωνο έχει περάσει από τον 9.84, τον ΣΚΑΪ, τον City 99.5 κ.ά. Μοναδικές οι στιγμές του μαζί με τον (και... ζωγράφο!) Θανάση Λάλα ως «Κακά παιδιά», οι τηλεφωνικές φάρσες τους πέρασαν στο εγχώριο ραδιοφωνικό πάνθεον. 
Το τελευταίο διάστημα τον συναντούμε στη Nova με τις εκπομπές συνεντεύξεων που είχε (κάθε Δευτέρα ήταν με τον Ανδρέα Ρουμελιώτη στη φωτογραφία) ενώ έχει επιτελική θέση στο thetoc.gr της Έλλης Στάη.  
Διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης ήταν και παλιότερα, διορίστηκε ξανά στη θέση εκείνη στις 4 Νοεμβρίου 2010 (με πρόεδρο τον Θανάση Παπαγεωργίου).