Νέος διευθυντής της ΕΡΑ, ο Γιώργος Γιουκάκης

Νέος διευθυντής της ΕΡΑ, ο Γιώργος Γιουκάκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορείς να την πεις κι «εσωτερική μεταγραφή» μια και προέρχεται από το ραδιόφωνο του ERT Open.

02 Ιουνίου 2015Εκεί όπου βρισκόταν ο Γιώργος Γιουκάκης όλο αυτό το διάστημα, από το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου 2013 μέχρι και σήμερα. Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός θα έχει την υψηλή εποπτεία όλων των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ. 

Αναπληρωτές διευθυντές ορίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Χρυσοστόμου για τα μουσικά ραδιόφωνα και ο Νίκος Τσιμπίδας για τα ενημερωτικά. Θα οριστούν συντονιστές για το κάθε σταθμό ξεχωριστά, πρόσωπα όλα προερχόμενα μέσα από την ΕΡΤ.
Μέχρι τις 11 του μηνός (ίσως και μία-δύο ημέρες νωρίτερα) θα βρίσκονται στον αέρα όλοι οι «παλιοί» ραδιοσταθμοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Και, ναι, επιστρέφει και η «ΕΡΑ Σπορ 101.8». Όπως επίσης το «Ράδιο Φιλία 106.7» και η «Φωνή της Ελλάδος»  με επικεφαλής τη Γιάννα Τριανταφύλλη

Το... μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και των λειψών ραδιοφώνων της αποτελεί παρελθόν, η Ε.ΡΑ είναι ξανά στους δέκτες μας και αυτό δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως μία νίκη της δημοκρατίας. Το e-tetRadio την περίμενε αυτή τη στιγμή πολύ καιρό, είναι η αλήθεια! Επιτέλους.