Ο Γαβριήλ τους έκλεισε τη δημοσιογραφική κλειδαρότρυπα

Ο Γαβριήλ τους έκλεισε τη δημοσιογραφική κλειδαρότρυπα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, σειρά πήρε η Espresso, δημοσιογραφία της πλάκας, το ξέρουμε, αλλά έχουμε να λέμε. Κι έβαλαν στο στόχαστρο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

01 Φεβρουαρίου 2016
Σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως επειδή η πολιτική του πορεία είναι 100% καθαρή και δεν μπορούν να του βρουν ψεγάδι. Ο «κίτρινος τύπος» απειλούσε με ένα βίντεο μέχρι που βγήκε ο ίδιος ο Γαβριήλ με μία θαρραλέα δήλωση και τον άφησε τον Τριανταφυλλόπουλο με την κασέτα στο... χέρι. 


 
Τώρα σειρά πήρε η Espresso, το διαμάντι της δημοσιογραφίας και τον... πάντρεψε σε πρωτοσέλιδο. Στη Νέα Υόρκη μάλιστα. Ξέρετε πως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν, ο καθένας έλεγε όποια μαλακία του κατέβαινε στο κεφάλι. Ιδίως στα social media. Ακόμα και δημοσιογράφοι. Αλλά ο Σακελλαρίδης ξανά δεν μάσησε τα λόγια του, αποδείχθηκε πολύ ανώτερος όλων αυτών.
 
«Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ από βουλευτής και να μην βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κάνω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω ότι παντρεύομαι στη Νέα Υόρκη. Μεγαλεία!» σημείωσε στο facebook ο Γαβριήλ. Και συνεχίζει: «Βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν. Όμως αλήθεια ποια είναι τα όρια κάποιων και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Δεν θεωρώ ότι ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγωγές, αφού η βιομηχανία αγωγών είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Όμως ο επινοημένος κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία, οπότε ενίοτε τα όρια μπορεί να τα θέτει και η δικαιοσύνη».
 
Προφανώς και οι αγωγές δεν είναι η λύση, το έχουμε πει. Ακόμα και σε αυτές τις άθλιες περιπτώσεις
 
Ο Γαβριήλ λοιπόν είναι ο μόνος -πιθανότατα- που βγαίνει και τους ξεφτιλίζει. Με το θάρρος της γνώμης του, χωρίς να κρύβεται. Αξιοπρεπής και τίμιος. Γι' αυτό ίσως βρέθηκε κι εκτός πολιτικής. Λογικό μας φαίνεται.