Το Action 104.6 ξεκινά κι έχει... (Πρώτο) Θέμα

Το Action 104.6 ξεκινά κι έχει... (Πρώτο) Θέμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου η ημερομηνία έναρξης του προγράμματός του. Μπαίνει στη μάχη της ενημέρωσης και αυτός.  

30 Οκτωβρίου 2016
Σας είχαμε πει ΕΔΩ κι ΕΔΩ, για την στελέχωση και γενικά τις ετοιμασίες που γίνονται για το πρόγραμμά του. 
 
 
 
Το προφίλ του θα είναι ενημερωτικό. Ως επί το πλείστον με παραγωγούς είτε από τον πρώην ΑΝΤ1 97.2, είτε από τον Flash 96 της προ αυτοδιαχείρισης εποχής. Μέχρι στιγμής, εκείνοι που έχουν «κλείσει» για το νέο του πρόγραμμα είναι οι: Κωνσταντίνα Ανάγνου και Κώστας Λασκαράτος (6-8 το πρωί), Δημήτρης Καμπουράκης (8-10 το πρωί), Αγγελική Σπανού και Ανδρέας Χριστοδουλάκης (10-12 το μεσημέρι), Χρήστος Κώνστας και Δημοσθένης Καρμοίρης (12-2 το μεσημέρι), Γιώργος Κουβαράς (Magazino, 2-3 το μεσημέρι) Πόπη Δομάζου (3-6 το απόγευμα), Κατερίνα Πουλοπούλου (6-9 το βράδυ), Γιάννης Ιωάννου (10-1 το μεσημέρι, τα Σαββατοκύριακα) κ.ά.
 
Ο ραδιοσταθμός θα έχει σύμμαχό του και το Πρώτο Θέμα. Η εφημερίδα εμπλέκεται ξανά με το ραδιόφωνο, 6 χρόνια μετά την λειτουργία του (βραχύβιου) Θέμα 98.9, καθώς από την αίθουσα σύνταξης του ΠΘ θα βγαίνουν τα δελτία ειδήσεων του Action 104.6.
 
Άλλος ένας «παίκτης» εισέρχεται στον ανταγωνισμό του ενημερωτικού ραδιοφώνου. Τον πιο δύσκολο ίσως στα FM, με το «δίπολο» Real 97.8 και Σκάι 100.3 να βρίσκεται με πολύ μεγάλη διαφορά πάνω από τον τρίτο τη τάξει ειδησεογραφικό σταθμό στις ακροαματικότητες. Ξεκινώντας μάλιστα από το μηδέν, σε μια συχνότητα που ανέκαθεν έπαιζε μόνο non stop επιτυχίες...