Δεν φταίει ο Μαραβέγιας αλλά ο δήμαρχος, μην τον χτυπάτε επομένως

Δεν φταίει ο Μαραβέγιας αλλά ο δήμαρχος, μην τον χτυπάτε επομένως
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αύριο το βράδυ στο Θησείο ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης διοργανώνει μία -ο Θεός να την κάνει- συναυλία και πληρώνει για αυτήν περισσότερα από 170 χιλιάδες ευρώ.

30 Δεκεμβρίου 2016
Όχι δεν θα παίξουν οι Muse αλλά ο Κωστής Μαραβέγιας, οι Dreamy Whispers (ποιοι;), οι Orchestra Laou Laou (ε;) και θα πουν τα δικά τους οι Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη και Τάκης Ζαχαράτος
 
Αλλά δεν φταίει ο Κωστής Μαραβέγιας, μη νομίζετε, η αμοιβή η δική του και της μπάντας του μαζί είναι γύρω στα 6.500 ευρώ μεικτά. Τίποτε δηλαδή για το όνομα που φτιάξει ο Μαραβέγιας πλέον (ελέω Voice) και τίποτε για να παίξει, κάπου, Σάββατο βράδυ, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το μόνο που φταίει ο Κωστής είναι που πήγε κι έμπλεξε με όλα αυτά. 
 
Συνολικό κόστος συναυλίας γύρω στα 175 χιλ. ευρώ. Θα τα βλέπουν η Didi Music και η Detox που στήνουν φεστιβάλ και θα γελούν. Τι θα γελούν δηλαδή, θα βρίζουν οι άνθρωποι με τη σπατάλη. Δείτε παρακάτω το κόστος και βγάλτε συμπέρασμα (και χωρίς στα παρακάτω ποσά να υπολογίζεται η αμοιβή του Μαραβέγια που είναι ξεχωριστή). 

 

 
Θα πάω αύριο το βράδυ στο Θησείο και ας έχει όσο κρύο θέλει, θα πάω για να δω επίτηδες και πόσο κόσμο θα μαζέψει. Να δω πόσοι θεατές θα είναι εκεί, να ξέρουμε πόσο θα κοστίσει τελικά το κάθε κεφάλι. 
 
23.45-23.50 (πέντε λεπτά!): Dreamy Whispers
23.50-23.55 (πέντε λεπτά!): Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη
23.55-24.00: Γιώργος Καμίνης (αν δεν κάνει λάθος το μέτρημα)
00.05-00.25 (είκοσι λεπτά!): Κωστής Μαραβέγιας
00.25-00.40 (δεκαπέντε λεπτά): Big Band μαζί με τους Βικτωρία Ταγκούλη, Αννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσονα Μανδηλά.
00.40-00.45 (πέντε λεπτά!): Τάκης Ζαχαράτος
00.45-01.00 (δεκαπέντε λεπτά): Orchestra Laou Laou


 
Επαναλαμβάνω, μη δείχνετε προς τον Μαραβέγια αλλά προς τον Γιώργο Καμίνη. Και ας προσπαθούν οι δικοί του, όπως το Βήμα, να τον... ξεπλύνουν γράφοντας πως οι παλιότεροι δήμαρχοι ξόδευαν περισσότερα χρήματα. «Οι προκάτοχοί του έκαναν τέτοιου είδους εκδηλώσεις ξοδεύοντας 3 εκατ., ακόμα και 4 εκατ. ευρώ, ενώ αυτός θα την κάνει με 162.000 ευρώ, τα περισσότερα από τα οποία θα πάνε στη στήσιμο της σκηνής, στις ορχήστρες (όπως η Orchestra Laou Laou και οι Dreamy Whispers), στους παρουσιαστές Θ. Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη και βεβαίως στον "σταρ της αλλαγής του χρόνου" Κωστή Μαραβέγια» γράφει ο Βηματοδότης στοχοποιώντας έτσι τους καλλιτέχνες και βγάζοντας από το κάδρο τον δήμαρχο. Τον κύριο υπεύθυνο... 
 
Ραντεβού στο Θησείο το Σάββατο στην αλλαγή του χρόνου. Φέρτε αλκοόλ να ζεσταθούμε.