Το τραγούδι της χρονιάς το έβγαλε ένας από τους One Direction (και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε)

Το τραγούδι της χρονιάς το έβγαλε ένας από τους One Direction (και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχουμε χάσει τις εκπλήξεις στη μουσική το τελευταίο διάστημα, όλο και λιγότερες παρουσιάζονται πια. Ευτυχώς όμως πάντοτε θα υπάρχουν. Γι αυτό ζούμε άλλωστε όσοι ασχολούμαστε με τη μουσική, για τα καλά της και τα απρόβλεπτα που μας προσφέρει. 

11 Απριλίου 2017
Έρχεται λοιπόν ο Harry Styles από ένα boy band ο οποίος ξεκίνησε από ένα talent show στην Αγγλία και κυκλοφορεί ένα εξαιρετικό single. Το πρώτο του! Το Sign of the Times. Και περιμένουμε το ντεμπούτο του άλμπουμ τον Σεπτέμβριο. Θα μου πείτε τώρα, «μα είναι δυνατόν να σου αρέσει ένας από τους One Direction;», και δίκιο ΔΕΝ θα έχετε. 
 
Ένα καλό τραγούδι είναι πάντα ένα καλό τραγούδι απ' όπου και αν προέρχεται. Στην Ελλάδα βέβαια είναι λίγο δύσκολο να αρέσει, ορισμένοι αδυνατούν να κάνουν το διαχωρισμό. Κάποιοι θα το χλευάσουν πριν μάλιστα το ακούσουν. Στην Ελλάδα ζεις, δεν υπάρχει ελπίς. 
 

Υπέγραψε στην Columbia Records ο Harry Styles για τρία προσωπικά άλμπουμ ενώ το καλοκαίρι κάνει και το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο φιλμ Dunkirk του Christopher Nolan. Ταλαντούχος αν και δεν είναι νεαρός (1/2/1994), συμπλήρωσε ωστόσο ήδη την pop θητεία του. Σιγά να μην τον άφηναν να πάει χαμένος. 

Μου έκανε τεράστια εντύπωση το κομμάτι αυτό. Ο David Bowie θα το λάτρευε...