Τα 4 ραδιόφωνα της πόλης που ετοιμάζονται να βγάλουν πρόγραμμα

Τα 4 ραδιόφωνα της πόλης που ετοιμάζονται να βγάλουν πρόγραμμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο μουσικά και δύο talk radios, αναμένεται εντός των ημερών να μπουν (ακόμα πιο) δυναμικά στον ανταγωνισμό.

13 Νοεμβρίου 2017
Κοντεύουν δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε με το νέο του όνομα, παίζοντας όμως μόνο playlist και κάποια ολιγόλεπτα αφιερώματα. Από την αρχή της τρέχουσας σεζόν αποφάσισαν στο Real Group να προσθέσουν και (λίγες) εκπομπές στο πρόγραμμά του. Το πρώτο επιβεβαιωμένο όνομα είναι ο Δημήτρης Μάρκος, καθημερινά 12-3 το μεσημέρι.
 
Προ ημερών έγινε μέσα από το site της εφημερίδας η επίσημη παρουσίαση του σταθμού, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του. Στούντιο, σήματα και πρόγραμμα είναι όλα έτοιμα. Εκπομπές όμως θα ξεκινούν σιγά-σιγά (γιατί τις... αναζητούν ακόμα). Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Μάκης Προβατάς πάντως θα ξεκινήσουν πρώτοι μέσα στην εβδομάδα. 
 
Ενάμιση χρόνο μετά την εξαγορά και τη μετονομασία του από τον Φίλιππο Βρυώνη, θα ξεκινήσει εντός των ημερών και το πρώτο του πρόγραμμα. Ο νέος ιδιοκτήτης του σταθμού αποφάσισε να επενδύσει σε αυτόν, ανανεώνοντάς τον ριζικά με νέο image και εγκαταστάσεις. Ο Μάνος Μαγιάτης έχει το γενικό πρόσταγμα εκεί.
 
Ήταν να ξεκινήσει προς τα μέσα του έτους, μετά από συνεχείς αναβολές όμως η ημερομηνία έναρξής του «κλείδωσε» στις 20 Νοεμβρίου, όπως και το πρόγραμμά του. Θα απαρτίζεται από δημοσιογράφους του Πρώτου Θέματος (τα πρωινά)  του πρώην Action FM (τα απογεύματα), αλλά και αρκετές «μεταγραφές» από άλλους σταθμούς. Τη μουσική επιμέλεια θα κρατά ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος (έφτιαξε και τα σήματα του σταθμού).