Τα πρώτα λόγια και οι πρώτες εκπομπές του Athens Voice 102.5 (listen)

Τα πρώτα λόγια και οι πρώτες εκπομπές του Athens Voice 102.5 (listen)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απέκτησε «φωνές» η συχνότητα, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια αδράνειας.

14 Νοεμβρίου 2017
Με τον Αντώνη Πανούτσο, τον Μάκη Προβατά και τον Νίκο Ζαχαριάδη άνοιξε η αυλαία του Athens Voice 102.5, λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι. Ενώ στις μουσικές επιλογές ήταν (και) ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Φώτης Γεωργελές. Όπως είπαν στο πρώτο τους on, εκείνοι θα ξεκινήσουν τις εκπομπές τους από αύριο 10 με 12 κάθε μέρα, μαζί με κάποια ακόμη ονόματα. Το πλήρες πρόγραμμα θα βγει στον αέρα από την ερχόμενη Δευτέρα.
 
 
Δεν έλειψαν βέβαια και τα απρόοπτα -λογικό για πρώτη εκπομπή- με τα μικρόφωνα, τις τηλεφωνικές συνδέσεις και το στούντιο, που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή. Νωρίτερα πάντως ξεκίνησαν και τα πρώτα δελτία ειδήσεων ανά ώρα, διάρκειας περίπου 2 λεπτών. Ιδού η θεματολογία τους:
- Κακοκαιρία
- Κεντροαριστερά
- Κοινωνικό μέρισμα
- Κινητοποιήσεις στο μετρό
- Αρχαία ίχνη κρασιού στη Γεωργία
- Καιρός
 
Κατά τα λοιπά, ένεκα και της (άτυπης) έναρξης του προγράμματος ακούγονται πλέον και κάποια νέα jingles, και αυτά με την φωνή (και) της Κατερίνας Παναγοπούλου. Ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, όπως είχαμε γράψει από το καλοκαίρι, θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του σταθμού καθημερινά 7 με 9. Εντός των ημερών θα ξεκινήσει εκπομπές και ο Άγγελος Τριάντης, ενώ στην πρώτη τουλάχιστον εκπομπή των Προβατά-Πανούτσου θα είναι και ο Νίκος Ζαχαριάδης (από εκείνον και η φώτο). Στο team των παραγωγών θα είναι και η Τζένη Μελιτά (ex Nostos 100.6), η οποία αρθρογραφεί και στο site της Athens Voice.