Αλλάζει ο 89 Rainbow;

Αλλάζει ο 89 Rainbow;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέλος εποχής, για έναν εκ των δύο ροκ σταθμών της συμπρωτεύουσας; Τουλάχιστον, όπως τον γνωρίζαμε και τον ακούγαμε τα τελευταία χρόνια

15 Ιανουαρίου 2014
Ο 89 Rainbow, όπως ενημέρωσε σχετικά ο παραγωγός του σταθμού, Νίκος Τερζόγλου, μέσω facebook, άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς με αποτέλεσμα σύσσωμη η ομάδα των παραγωγών να αποχωρήσει. Ήδη, στη συχνότητα παίζει διαφορετικό ρεπερτόριο από το κανονικό, στα πρότυπα των Kiss FM και Galaxy. 
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ο 89 Rainbow συγκέντρωνε πολύ υψηλά ποσοστά στις ακροαματικότητες, από 5% ως και 7%, κοντράροντας στα ίσια τους ανταγωνιστές του (1055 Rock, Imagine 89.7 κ.α.). Ο Rainbow ξεκίνησε την λειτουργία του πριν μια δεκαετία, ως ραδιοφωνικό project της ομάδας που έστησε το Zoo Radio, υπό την ιδιοκτησιακή ομπρέλα του ομίλου Ανδρώνη (Zoo 90.8, Metropolis 95.5, Velvet 96.8, Republic 100.3) μετά το πέρασμα του Athens DeeJay από τους 89.0. Το 2009 πωλείται στην Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε., που διαχειρίζεται την εφημερίδα "Αγγελιοφόρος", για να μεταβιβαστεί μερικούς μήνες αργότερα στον όμιλο Καραβασίλη, τον πρώτο ιδιοκτήτη της συχνότητας.