«Status Radio» από τον Χάρη Πολίτη

«Status Radio» από τον Χάρη Πολίτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καλού κακού κατοχύρωσε τον τίτλο στη ΓΓ Εμπορίου. 

05 Οκτωβρίου 2015
Μια ενδιαφέρουσα κίνηση από τον όμιλο Πολίτη. Ο οποίος έχει ήδη στην ιδιοκτησία του δύο συχνότητες, του Sfera 102.2 και του Derti 98.6. Πριν τρεις μήνες έγινε δεκτή αίτηση του ίδιου του Χάρη Πολίτη στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου με την οποία κατοχυρώνει τον διακριτικό τίτλο «STATUS RADIO», τόσο λεκτικά όσο και με απεικόνιση (λογότυπο δηλαδή), με σκοπό ανάμεσα σε άλλα και την εκπομπή ραδιοφωνικού προγράμματος. Να σημειώσουμε ότι το ίδιο όνομα έφερε κατά το παρελθόν ο Best 92.6 (ως «Status 92.7») μέχρι το επαναλανσάρισμά του από τον Αντώνη Λυμπέρη το 2001. Εδώ το πλήρες έγγραφο:





 
 
Νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του '15, ο Χάρης Πολίτης είχε στείλει αίτηση κατοχύρωσης και του δ.τ. «PLAY RADIO», η οποία όμως απορρίφθηκε λόγω του ότι είναι ακόμα «καπαρωμένος» από την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου και τους 88.9 (ΕΔΩ). Θυμίζουμε ότι για ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο όμιλος Πολίτη είχε στην κατοχή του και τον Nitro 102.5, μαζί με τα υπόλοιπα ραδιόφωνα του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος όμως μετά από καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των οφειλομένων κατέληξε εν τέλει στους ίδιους τους εργαζομένους του.
Να περιμένουμε άραγε ένα νέο ραδιόφωνο από τον δραστήριο επιχειρηματία; Και δη με ξένη μουσική, αν κρίνουμε από το όνομα; Ίδωμεν.