Οι Μέντα στο Σινέ Τριανόν με μία διαφορετική συναυλία (κερδίστε προσκλήσεις)

Οι Μέντα στο Σινέ Τριανόν με μία διαφορετική συναυλία (κερδίστε προσκλήσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι από αυτές τις συναυλίες που δεν είναι ακριβώς συναυλίες αλλά και κάτι παραπάνω. Οι Μέντα, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εγχώρια ηλεκτρονικά σχήματα των τελευταίων 15 ετών, παρουσιάζουν αυτό το Σάββατο μια οπτικοακουστική live performance επενδυμένη με custom made visuals, στο Σινέ Τριανόν. 

18 Μαρτίου 2016
Το e-tetRadio σας προσφέρει τρεις διπλές προσκλήσεις, στείλτε μας ένα inbox στη σελίδα μας στο facebook και μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι, στο facebook. 
 
«Το live αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, καθώς δεν έχουμε παίξει ποτέ μπροστά σε καθιστούς θεατές. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η εικόνα πάνω στη μουσική μας» είπε σήμερα σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Δημήτρης Λαϊνάς, ο τραγουδιστής του γκρουπ (παίζει και πλήκτρα). 
 
Έχουν και καινούργιο (σχετικά) δίσκο, το «Telepherique», να παρουσιάσουν. «Αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή για τον ήχο της μπάντας. Είναι μια στροφή 180 μοιρών, που μας έχει χαρίσει πολλές αναπνοές για να συνεχίσουμε να κάνουμε μουσική» εξηγεί ο Δημήτρης.
 
Οι Μέντα δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90, από τους Κώστα Βλάχα (κιθάρα-φωνή), Νίκο Παπαδημητρίου (μπάσο-φωνή) και Πάνο Γαλάνη (τύμπανα) και το πρώτο τους άλμπουμ «Στον πλανήτη του Εδμούνδου» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2000. Εκτοτε έγιναν τέσσερις, με την προσθήκη του Δημήτρη Λαϊνά (πλήκτρα-φωνητικά), και τα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα είναι έξι. 
 
INFO: 19/3, Σινέ Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101, Βικτώρια. Ωρα έναρξης 21.30. Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ.