Ήταν μία sexy συναυλία, η πιο sexy συναυλία που έχω πάει ποτέ στη ζωή μου

Ήταν μία sexy συναυλία, η πιο sexy συναυλία που έχω πάει ποτέ στη ζωή μου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξέρετε, είναι αυτή η πρώτη έκπληξη, το πρώτο ξάφνιασμα που σου παίρνει το μυαλό. Μπήκα την Πέμπτη βράδυ στο six d.o.g.s και η εικόνα ήταν εντυπωσιακή. Η Ren, η τραγουδίστρια των Echo Train, ντυμένη ινδιάνα. Φτερό στα μαλλιά κι ένα μακρύ, αχνά πολύχρωμο, φόρεμα με φαρδιά μανίκια.

20 Μαρτίου 2016
Η θεατρικότητα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των live. Δίνει το κάτι παραπάνω, σαφώς η μουσική είναι το βασικότερο, όμως κάθε τι που την αναδεικνύει είναι ευπρόσδεκτο.  
 
Οι Echo Train είναι ένα καινούργιο ελληνικό συγκρότημα, όχι όμως καινούργια και τα μέλη του. Οφείλω να σας ομολογήσω πως οι δύο βασικοί του γκρουπ, ο Greggy K στην κιθάρα και η Ren στα φωνητικά είναι φίλοι μου. Όμως, πιστέψτε με, αν δεν μου άρεσαν δεν θα έγραφα ούτε λέξη. Ψέμματα δεν λέω, promo δεν κάνω ιδίως σε γνωστούς, είναι εύκολο να αποφύγεις κάτι αν δεν θες να κοροϊδέψεις τους αναγνώστες. Ε, λοιπόν, οι Echo Train είναι σούπερ. Ένα πολύ καλό γκρουπ που σε λίγες ημέρες βγάζει σε βινύλιο (μόνο!) το ντεμπούτο του άλμπουμ «Memento Mori» από την The Sound Of Everything. Ψυχεδέλεια στο φουλ (ακούστε το όλο, παρακάτω).
 

Ένας άνθρωπος που ξέρει πολλή μουσική, ο Greggy. Και μία τραγουδίστρια που άλλη σαν αυτή δεν υπάρχει στο είδος της στην Ελλάδα. Η Ren είναι κάτι σαν μία εγχώρια Souxsie, μία ελληνίδα PJ Harvey του σήμερα. Φωνή και παρουσία καταπληκτική, μοναδική. 
 
Είχα δει τη Souxsie πριν από πολλά χρόνια στο Garage του Λονδίνου. Ένα μικρό, υπόγειο club που μοιάζει με το δικό μας το An στα Εξάρχεια. Ήταν μία sexy συναυλία, η πιο sexy συναυλία που έχω πάει ποτέ στη ζωή μου.
Στο six d.o.g.s προχθές πάρα λίγο να μου έρθουν κάποιες μνήμες από τότε.