48ωρη απεργία (ξανά) στον Ελληνικό 93.2

48ωρη απεργία (ξανά) στον Ελληνικό 93.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κινητοποιήσεις από τους τεχνικούς του σταθμού, για ανεξόφλητες οφειλές.

06 Σεπτεμβρίου 2016
Αρνητική κατάληξη είχε και ο νέος διάλογος που είχαν μεταξύ τους, οι τεχνικοί του Ελληνικού 93.2 με τον εκπρόσωπο της διοίκησης του σταθμού. Έτσι, το μουσικό ραδιόφωνο των Χατζηνικολάου-Κουρή θα «κατεβάσει ρολά» για δύο μέρες, από αύριο Τετάρτη στις 6 το πρωί μέχρι την Παρασκευή, την ίδια ώρα. Όχι πως θα καταλάβουμε κάτι αφού παίζει μόνο μουσική. Δεν θα αλλάξει και τίποτε δηλαδή. 
 
Η ΕΤΕΡ στην ανακοίνωσή της, ζητά την εξόφληση των δεδουλευμένων σε ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς, μαζί με τις αναλυτικές εξοφλητικές αποδείξεις για κάθε μήνα, και την καταβολή στην Ένωση των συνδρομών που της αντιστοιχούν, βάσει της σχετικής ΣΣΕ. Ανάλογη κινητοποίηση από πλευράς ΕΤΕΡ, είχε γίνει και τον Δεκέμβριο του 2015.
 
Εν τω μεταξύ, ο Ελληνικός 93.2, παρά το επίσημο λανσάρισμά του στις αρχές του έτους, συνεχίζει «βουβός». Παίζει non stop μουσική, την οποία επιμελείται ο Νίκος Νικολακόπουλος, μαζί με διάφορα αφιερώματα σε Έλληνες καλλιτέχνες. Έχοντας ήδη σημαντικό μερίδιο ακροαματικότητας -σταθερά πάνω από 4%- ετοιμάζεται να βγάλει πρόγραμμα (με λίγους παραγωγούς όμως) τον Οκτώβριο.