O Pepper 96.6 έγινε «5»

O Pepper 96.6 έγινε «5»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα από τα μεγαλύτερα alternative ραδιόφωνα της πόλης συμπλήρωσε 5 χρόνια στον αέρα.

13 Σεπτεμβρίου 2016
Και το γιορτάζει δεόντως. Ήδη από το πρωί, ο «αέρας» του γεμίζει με ευχές από γνωστούς και φίλους. Από το στούντιο έχουν περάσει -και συνεχίζουν να περνούν- διάφοροι καλλιτέχνες, όπως οι Δημήτρης Σαμόλης, Imam Baildi, Idra Kayne, Gautier Velissaris, Eύα Kοτανίδη, Polkar, Δώρος Δημοσθένους, Μόνικα, Πέννυ Μπαλτατζή, Αngelika Dusk, Nalyssa Green,  Moa Bones, Μαριέττα Φαφούτη, Κωστής Μαραβέγιας, DUSK, Leon of Athens, Κατερίνα Ντούσκα, Δάφνη Λάζου και George Gaudy, και μαζί με τους παραγωγούς του σταθμού έχουν στήσει το ανάλογο εορταστικό σκηνικό.


 
Για την ιστορία, ο Pepper 96.6 ξεκίνησε λίγους μήνες πιο πριν από την 13η Σεπτεμβρίου 2011. Όντας ένα ραδιόφωνο-«παιδί» της κρίσης, στήθηκε από το μηδέν πάνω στις «στάχτες» του έντεχνου Δίφωνο FM. Δημιουργοί του οι Γιώργος Μουχταρίδης και Ανδρέας Γιαννίκος - ειδικά ο πρώτος είναι και η ψυχή του. Και είναι αυτός που άφησε την μεσημεριανή ζώνη του Εν Λευκώ 87.7, στην οποία είχε μόλις ξεκινήσει εκπομπές τότε, προκειμένου να στήσει τον ραδιοσταθμό για λογαριασμό του ομίλου Γιαννίκου. Ο «σκέτο 96.6» άρχισε πολύ γρήγορα να κερδίζει τις εντυπώσεις του ακροατηρίου, παρά τις όποιες αντιξοότητες, μέχρις ότου λανσαρίστηκε κι επίσημα πριν ακριβώς 5 χρόνια. 
 
Έκτοτε, σεζόν με την σεζόν, εμπλούτιζε όλο και περισσότερο το πρόγραμμά του με «φωνές» και DJ ζώνες, όπως οι Γιώργος Μουχταρίδης, Κοσμάς Δεβελέγκας, Γιάννης Καστανάκης, Γιάννης Νένες, Άννα Αναστασίου, Λιάνα Μαστάθη, Claudia Matola, Γιώτα Κοτσέτα, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Λουκία Σούπουλη, Μαρία Ανδρικάκη, Νίκος Φωτάκης, Κώστας Παπαζέτης κ.ά. Το αποτέλεσμα ήταν να «εκτοξευθεί» σε ποσοστά άνω του 6% στις ακροαματικότητες, φτάνοντας μέχρι και τις 10 πρώτες θέσεις στις αστάθμιστες αναφορές, κάτι που κανένα άλλο ραδιόφωνο του είδους του δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Πλέον, ο Pepper συνεχίζει με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, υπό τον Νίκο Μπιλίρη, διατηρώντας ακέραιη την δυναμική του.
 
Από το e-tetRadio, ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση!
 
(οι φωτογραφίες, από Μάνια Εμιρζέ και Κοσμά Δεβελέγκα)