Ήταν το πιο καθαρό Ηρώδειο, ever...

Ήταν το πιο καθαρό Ηρώδειο, ever...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σας λέγαμε χθες για το πόσο το κοινό, το ροκ κοινό, σεβάστηκε το χώρο στον οποίο φιλοξενήθηκε. Το Ηρώδειο. Για τον Sivert Hoyem. Πόσο cool και σωστό ήταν σε όλα του, στη συμπεριφορά του.

01 Οκτωβρίου 2016
Έμαθα λοιπόν, το έλεγαν από το Ηρώδειο δηλαδή, οι ίδιοι οι άνθρωποι του θεάτρου, πως παρέλαβαν τις πιο καθαρές κερκίδες από ποτέ. Χαρούμενοι όλοι στην εταιρία παραγωγής (αυτοί που κάθονταν στις θέσεις των... υπουργών), για τα συγχαρητήρια που δέχτηκαν. Φάνηκε άλλωστε, ήμασταν όλοι εμείς του ροκ, τύπος και υπογραμμός. Πάω τακτικά στο Ηρώδειο και σε άσχετες εκδηλώσεις λόγω δουλειάς, κάτι θεατρικά και κάτι συναυλίες που κόβω φλέβες, έχω δει τους... επίσημους πως φέρονται και λειτουργούν. Άσε ρε... Δεν θέλετε να ξέρετε...
 
Anyway, μπορώ να σας πω πως πήρατε τα εύσημα. Αύριο Κυριακή όμως, αύριο Κυριακή που (θα) είναι η δεύτερη μέρα, θα είναι όλα εντελώς διαφορετικά. Πάμε για «κάψιμο». Θα είναι και λιγότερο αγχωμένος ο Sivert, ετοιμάζουν και την κάθοδο των Μυρίων, θα αλωθεί το Ηρώδειο, θα μετατραπεί σε Gagarin το αρχαίο Ωδείο. Αλλά με σεβασμό.
 
Μπορεί να ξαναπάω αύριο, το σκέφτομαι. Να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τα παραπάνω διότι προβλέπεται πανικός. Άλλωστε είμαστε οι μόνοι στο e-tetRadio που γράψαμε αρνητικά για την προχθεσινή συναυλία (ΕΔΩ & ΕΔΩ), ένας λόγος να (μην;) ξαναγράψουμε. 
 
Εδώ που τα λέμε το ροκ, όπως και το μέταλ κοινό ακόμα περισσότερο, εντελώς αντικειμενικά (λέμε τώρα), είναι και καλό και σωστό.  Ραντεβού αύριο λοιπόν. Εισιτήρια υπάρχουν ακόμα, αλλά όχι πολλά, Σπεύσατε.