Εξώδικο Ψυχάρη στην ΕΤΕΡ για το Βήμα 99.5

Εξώδικο Ψυχάρη στην ΕΤΕΡ για το Βήμα 99.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αγριεύει η κόντρα της ιδιοκτησίας του Συγκροτήματος με τους -επί τετράμηνο- απλήρωτους τεχνικούς του ραδιοσταθμού και το συνδικαλιστικό τους όργανο.

13 Οκτωβρίου 2016
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΤΕΡ, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου κοινοποιήθηκε εξώδικη δήλωση από πλευράς της εργοδοσίας του ΔΟΛ, η οποία απευθύνεται στο νομικό σύμβουλο της Ένωσης, και τους επιρρίπτει ευθύνες για τη μη καταβολή του 15νθημέρου του Ιανουαρίου αλλά και για τη δέσμευση των λογαριασμών της εταιρίας του Βήμα FM. Στο ίδιο κείμενο ζητείται αφενός η αποδέσμευση εκείνων των λογαριασμών, κι αφετέρου η άρση των κατασχετηρίων σε τρίτους, ως προυπόθεση για να πληρωθούν.
 
Από την πλευρά της η ΕΤΕΡ αρνείται να κάνει πίσω στα αιτήματα των μελών της-εργαζομένων στον σταθμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «προχωράμε ενωμένοι απέναντι στους μπαταχτσήδες εργοδότες και τους υποτελείς τους. Όσοι έσπειραν ανέμους θερίζουν θύελλες». Όλα αυτά, την στιγμή που ο Βήμα 99.5 αποψιλώνεται ολοένα και περισσότερο, με το μέλλον του -και του ΔΟΛ- να κρίνεται τις επόμενες μέρες.