Θα αναφωνήσουν στο τέλος «ζήτω το Πάσχα»

Θα αναφωνήσουν στο τέλος «ζήτω το Πάσχα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκινούν τα Easy Χριστούγεννα στους 97.2. Το κατ εξοχήν ραδιόφωνο των γιορτών μπαίνει κι επισήμως στο ανάλογο... mood από αυτή την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, ακριβώς έναν μήνα πριν. Και άργησε! 

23 Νοεμβρίου 2016
Τότε λοιπόν, θα γίνει εκείνο που περίμεναν όλοι οι ακροατές του (και όχι μόνο), που έχουν κατακλύσει τη σελίδα του σταθμού στο facebook, ζητώντας το. Από τις 25 Νοεμβρίου ο Easy 97.2 θα εφαρμόσει τη -γνωστή και επιτυχημένη- ραδιοφωνική συνταγή του, και θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο μόνο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Παράλληλα οι εκπομπές του φεύγουν από τα κεντρικά του στούντιο στην Κηφισίας και πηγαίνουν... απέναντι, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golden Hall.
 
Όπως είπαμε και πιο πάνω, τα γιορτινά τραγούδια είναι εκείνα που (κυριολεκτικά) εκτοξεύουν την ακροαματικότητα του Easy 97.2, στα τέλη κάθε χρονιάς. Ενδεικτικά, στα τελευταία αστάθμιστα δείγματα (15-21/11), το ξένο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κατατάσσεται 5ο(!) με 96 αναφορές. Πριν καν ξεκινήσει την μετάδοσή τους! Μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην τετράχρονη ιστορία του.

Όλα τα εμπορικά καταστήματα πάντως συντονίζονται στο σταθμό. Και για τους πελάτες μία χαρά θα λέγαμε, τους υπαλλήλους σκεφτόμαστε που θα αναγκάζονται να ακούν με τις ώρες μόνο χριστουγεννιάτικα. Θα φρικάρουν στο τέλος. Θα αναφωνήσουν στο τέλος «ζήτω το Πάσχα»...