Οταν ο «μου θυμίζεις τη μάνα μου» Χρήστος Κυριαζής εμπνέεται από το Red 96.3

Οταν ο «μου θυμίζεις τη μάνα μου» Χρήστος Κυριαζής εμπνέεται από το Red 96.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε συνέντευξή του στο καλό ανδρικό site Oneman ο πάλαι ποτέ ένδοξος λαϊκός, εθνικός μας, τραγουδιστής, αποκαλύπτει πως βάζει Red 96.3 στο αυτοκίνητο γιατί του αρέσουν οι... ροκιές.

24 Νοεμβρίου 2016Μπαίνει στο αυτοκίνητο και όταν δεν βάζει το κασετοφωνάκι δίπλα του, το κασετοφωνάκι ναι, ώστε να ηχογραφεί όσα λέει, συντονίζεται στο Red για να ακούει ροκιές. Είδατε; 



Λογικό, αν δεν έβαζε ο Χρήστος Κυριαζής το Νο 1 ροκ ραδιόφωνο της πόλης, το Νο 1 ξένο ραδιόφωνο όπως ο ίδιος ο σταθμός διαφημίζει την πρωτιά του, ποιος θα το έκανε; (Την ίδια ώρα στον Rock 96.9 παίζουν σποτάκια πως αυτός είναι «ο Νο 1 ροκ σταθμός της Αθήνας»). 



Στις τελευταίες ακροαματικότητες ο Red 96.3 έφτασε στο 8%, «πιάνοντας» τον DeeJay 95.2 και αφήνοντας πίσω τον αντίπαλό του, Rock 96.9 που κάποια στιγμή είχε περάσει μπροστά. Αποδίδει το ρεπερτόριο του Red 96.3
 
Κάτι άσχετο, που αφορά το Oneman, πέραν της συνέντευξης του Κυριαζή (στον Θέμη Καίσαρη, φωτογραφία Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson). Κοιτάξτε τι έξυπνο έχει κάνει το site ---) έφτιαξε ένα σπίτι για τους συντάκτες του. Το «Σπίτι του ONEMAN», θα είναι ένα κανονικό σπίτι​ το οποίο θα εξοπλιστεί πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες του σημερινού άντρα και θα το χρησιμοποιούν οι συντάκτες του περιοδικού για να βλέπουν τηλεοπτικές σειρές, να παρακολουθούν αγώνες, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν κτλ. Θα είναι δηλαδή ένα κανονικό σπίτι μέσα από το οποίο θα μεταφέρουν οι συντάκτες τις εμπειρίες τους. 
Θα ήθελα να δούλευα στο Playboy και να είχαμε κι εκεί ένα ανάλογο σπίτι. Να μεταφέρω μετά τις εμπειρίες μου ή και να μην τις μεταφέρω, δεν πειράζει, αρκεί να τις ζούσα.