Όχι ρε φίλε, οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν

Όχι ρε φίλε, οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν μπορεί, κάτι έχουμε κάνει πολύ βαρύ και μας τιμωρούν έτσι. Μόλις πριν από λίγο μας ήρθε πρόσκληση για «Μια Επιστροφή ... με Μέλλον!». Ναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως το πάρει κανείς, πιθανότατα οι Πυξ Λαξ ενώνονται και πάλι, για μία ακόμα (τελευταία;) φορά.

13 Δεκεμβρίου 2016
«Οι ΠΥΞ ΛΑΞ με χαρά σας προσκαλούν στη γιορτή που στήνεται για τα 30 χρόνια του θρυλικού συγκροτήματος, του οποίου το μουσικό αποτύπωμα παραμένει πολύ δυνατό και άφθαρτο στο χρόνο» γράφουν στην πρόσκληση και διοργανώνουν συνέντευξη την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy. Λέτε να μας ετοιμάζει η Didi Music καμία καινούργια συναυλία του συγκροτήματος που μετράει περισσότερες τελευταίες συναυλίες ακόμα και από τους Scorpions; Τα πιο πολλά από αυτά τα 30 χρόνια καριέρας τα πέρασαν οι Πυξ Λαξ δίνοντας μία ακόμα, τελευταία, συναυλία. 
 
Την προηγούμενη φορά αν θυμάστε γέμισαν το Ολυμπιακό Στάδιο. Απίστευτο αλλά αληθινό. Ήταν, το ομολογώ, το πιο επιτυχημένο promo που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Το δούλεψαν το live έναν ολόκληρο χρόνο πριν.
 
Οι Πυξ Λαξ λοιπόν ξανά μπροστά μας. Πρέπει οι αμαρτίες μας να είναι πολύ μεγάλες. Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.