«Δουλεύαμε απλήρωτοι και σε μια έξαρση... εθελοντισμού!»

«Δουλεύαμε απλήρωτοι και σε μια έξαρση... εθελοντισμού!»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιώργος Κακούσης γράφει για την κατάσταση στο Βήμα 99.5 και τον ΔΟΛ γενικά.

20 Δεκεμβρίου 2016
Ένα κείμενο που περιγράφει τις συνθήκες των τελευταίων μηνών στο Βήμα 99.5, ανέβασε στη σελίδα της εκπομπής του στο facebook, ο ένας εκ των δύο παραγωγών του πρωινού 8-10 του ραδιοσταθμού. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κακούσης σημειώνει ότι τους τελευταίους μήνες όλοι δούλευαν «τσάμπα και εμπαιζόμενοι», ενώ ρίχνει τα βέλη στον Σταύρο Ψυχάρη και την κυβέρνηση, για την κατάσταση στον ΔΟΛ. Τέλος, ανανεώνει για το εγγύς μέλλον το ραντεβού με τους ακροατές του, είτε στο Βήμα FM είτε σε κάποια άλλη συχνότητα.
 
Λοιπόν... Όπως θα καταλάβατε όσοι ανοίξατε σήμερα το πρωί το ραδιόφωνο σας στον ΒΗΜΑ FM, τα πράγματα δεν είναι καλά... Ίσως λίγοι από εσάς γνωρίζατε ότι όλον αυτό τον καιρό, όλοι όσοι σας ενημερώναμε από τους 99,5 δουλεύαμε απλήρωτοι και σε μία έξαρση... εθελοντισμού! Πιστεύαμε ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα και βάλαμε πλάτη. Πιστέψαμε τις δεσμεύσεις του εκδότη και ιδιοκτήτη ότι τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν και ότι "στ' αμπάρια υπάρχουν τα απαραίτητα..." Φτάσαμε 4 μήνες απλήρωτοι και με βεβαιότητα ότι αυτοί οι μήνες θα γίνουν 5, οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε τσάμπα και εμπαιζόμενοι. Την ώρα που γράφω αυτό το post, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα πληρωθούμε δώρο Χριστουγέννων. Τα γράφω αυτά, γιατί στα 7 χρόνια που κάνουμε εκπομπές στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ, κάποιοι νόμιζαν ότι από το βράδυ μας έδινε γραμμή ο Ψυχάρης για το τι θα πούμε και μετά έβαζε το χέρι στην τσέπη και άφηνε πάνω στο γραφείο μας δυο δεσμίδες πενηντάευρα, από τα μαύρα της Διαπλοκής. Γραμμή δεν πήραμε ποτέ (γι' αυτό πολλές φορές τρωγόμασταν on air με τον Δημήτρη...) είχαμε τις απόψεις μας καλές ή κακές, τη δίκη μας οπτική και κάθε μέρα την ξεδιπλώναμε στους ακροατές μας με τον τρόπο που εμείς νομίζαμε ότι θα βρουν ελκυστικό. Και ας μας εξίσωναν συστηματικά τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης με τον εργοδότη μας. Και ας έριξαν μπόλικο νερό στο μύλο της χρεοκοπίας του ΔΟΛ με τρόπο ξεδιάντροπο, εκμεταλλευόμενοι τα εγκληματικά λάθη (;) της διοίκησης του ιστορικότερου δημοσιογραφικού οργανισμού της χώρας.
Το κακό είναι ότι το πλοίο βουλιάζει και παίρνει μαζί του τον κόσμο του, γεγονός που για κάποιους είναι χαρμόσυνο... "Δούλευαν στον ΔΟΛ, ας πρόσεχαν τα κ@λ@παιδα..."
Αν θα τα ξαναπούμε και πού;
Είμαι βέβαιος ότι κάπου θα βρεθούμε... Στον ΒΗΜΑ FM; Κάπου άλλου; Αύριο το πρωί; Μετά από 1-2 μήνες; Θα δείξει!
Ραντεβού στα γουναράδικα, που ειπε και ο Αρης...
Γ.Κ