Αφήστε τα τριήμερα: Nick Waterhouse το Σάββατο στο Gagarin!

Αφήστε τα τριήμερα: Nick Waterhouse το Σάββατο στο Gagarin!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έρχεται από το Los Angeles  και φέρνει μαζί του το Never Twice, το τελευταίο του album που δέχεται τις καλύτερες κριτικές από το release του Its time! Rhythm and blues, jazzy drums και riffs που σε γυρνούν κάπου εκεί στον Ray Charles και τον Bo Diddely, ο Nick Waterhouse ξαναέρχεται στο αθηναϊκό έδαφος. Που αλλού; Στο Gagarin.

23 Φεβρουαρίου 2017
Στα 31 του και μετά από περίπου 7 χρόνια μετά την πρώτη του δουλειά, συνεχίζει να είναι ψηλά στις προτιμήσεις μας οπότε δεν τον χάνουμε! Όσοι θα μείνετε εδώ για απόκριες, προτείνουμε να κάνετε το ίδιο και να σπεύσετε για εισιτήρια που κυμαίνονται στα 22-25 ευρώ. Χορεύεις κάτι που έρχεται από τα παλιά και ο βέρος Καλιφορνικέζος καταφέρνει να το κάνει πάντα «δικό του». Εμείς ξεχωρίζουμε το Old Place για τη mambo νότα του αλλά το album είναι γεμάτο με ωραίο song-writing και αξέχαστες μελωδίες.
 
Στο opening act, θα είναι οι δικοί μας The Cave Children με psych-pop, άλλο ένα διαμαντάκι της Inner Ear Records. Κανένας δισταγμός, φύγαμε για σαββατόβραδο στο Gagarin!
 
Info: Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 22 ευρώ, ταμείο 25 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, Ευριπίδης, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Reload και στο Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)