Τι Παρασκευή κι αυτή: 1) Swans & Ψαραντώνης Gagarin, 2) Hindi Zahra Παλλάς, 3) Παύλος Παυλίδης Gazarte

Τι Παρασκευή κι αυτή: 1) Swans & Ψαραντώνης Gagarin, 2) Hindi Zahra Παλλάς, 3) Παύλος Παυλίδης Gazarte
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή Παρασκευή και μπήκε και η Άνοιξη. Η Αθήνα γεμίζει μουσική και το e-tetRadio προτείνει τα καλύτερα για να διαλέξεις. Δεν είναι εύκολη η επιλογή όμως, είναι τρία τα live και αξίζουν όλα. 

02 Μαρτίου 2017
Swans και Ψαραντώνης στο Gagarin

Οι Swans ξανά στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο Gagarin. Σπάνε κάθε νόρμα της μοντέρνας rock και πλέκουν την goth ατμόσφαιρα με κιθάρες που δημιουργούν εκκωφαντικούς θορύβους, τη sludge, την industrial και τα noisy riffs φτιάχνοντας ένα μοναδικό είδος ορχηστρικής rock που δεν ξέρεις πότε φτάνει τα όρια του πειραματισμού και πως ταυτόχρονα ακούγεται σαν άρτιο γεωμετρικό σχήμα. Το The Glowing Man του ’16 είναι η επιτυχημένη απόπειρα του Gira να φτιάξει ambient trance κομμάτια που να αποπνέουν συναισθήματα που άλλοτε καιροφυλακτούν σε σιωπηλές παύσεις και άλλοτε σε ξεσπάσματα που βάζουν φωτιά στους ενισχυτές. Μαζί τους αυτή τη φορά θα είναι ο Ψαραντώνης και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα εγχείρημα αν μην τι άλλο ενδιαφέρον και το πιθανότερο ανεξίτηλο στη μνήμη. Οπότε πάμε Gagarin για το διαφορετικό, το ιδιαίτερο , το ρηξικέλευθο.
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
• 25€ (Προπώληση)
• 28€ (Ταμείο)
 

 

Hindi Zahra στο Παλλάς

Γι αυτούς που αρέσκονται στα λαογραφικά παντρέματα. Με μαροκινές και γαλλικές ρίζες, λάτρης των Tinariwen και της Θιβετιανής μουσικής, φτιάχνει τη μουσική της από το μηδέν all alone κι αυτό είναι ένα από τα μαγικά της χαρακτηριστικά. Την γνωρίζεις πολύ καλά από τον πρώτο της δίσκο και το Beautiful Tango που παίχτηκε στα ερτζιανά τα οποία τη λάτρεψαν. Ο ρυθμός της είναι ένα κράμα βερβερικών κρουστών και αρπισμάτων και δυτικών vocals, όλα ντυμένα με μια νοσταλγική γλυκύτητα με μια χροιά παιδικής αφέλειας. Είναι η πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα και δεν χάνεται με τίποτα!
 
Εισιτήρια: Ε' Ζώνη: 20 ευρώ Δ' Ζώνη: 25 ευρώ Γ' Ζώνη: 30 ευρώ Β' Ζώνη: 35 ευρώ Α' Ζώνη: 40 ευρώ. VIP εισιτήρια: 45 ευρώ
 

 


Έχουμε δηλώσει ευθαρσώς ότι είμαστε Παυλικοί. Το ομορφότερο συναίσθημα, όμως, είναι ότι ο Παύλος επιβεβαιώνει ότι η αγάπη μας γι αυτόν δεν θα μπορούσε με τίποτα να σβήσει. Την τελευταία φορά που τον είδαμε στο Gazarte με κεριά αναμμένα και πανσέληνο μας έβαλε στην ατμόσφαιρα της δικής του συγκίνησης και δημιουργίας. Αυτή τη φορά ανεβαίνει άλλο ένα σκαλοπάτι  –ίσως και παραπάνω- στήνοντας μια παράσταση με παλιά του κομμάτια σε νέες ενορχηστρώσεις και καινούρια που θα ακούσουμε πρώτη φορά, αυτή και την άλλη Παρασκευή. Θα πεις ότι ίσως το έχεις ξαναζήσει και εκεί σου δίνουμε την κατάλληλη πληροφορία ότι όχι μόνο δε θα είναι μόνος του αλλά θα έχει συνολικά 11 άτομα στο stage ανάμεσά τους το κουαρτέτο Aenaon 4tet της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τις fonέs, το συγκρότημα της Μαρίνας Σάττι, και βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κιθάρες, keyboards και κρουστά! Τι άλλο να προσθέσεις; Παίρνεις τώρα το εισιτήριο και μπαίνεις στην αναμονή για το Strings and Voices. Ραντεβού εκεί, α-συ-ζη-τη-τι!
 
Main Stage. Παρασκευή 3 & 10 Μαρτίου. Προπώληση: A ζώνη: 20€ | Β ζώνη: 15€ | Όρθιοι: €10. Ταμείο: A ζώνη: 23€ | Β ζώνη: 18€ | Όρθιοι: €13. Ώρα έναρξης: 22.00