Αλμα σε όλα τα επίπεδα ο Μέντα 88 εκτός από τις ακροαματικότητες της Bari-Focus

Αλμα σε όλα τα επίπεδα ο Μέντα 88 εκτός από τις ακροαματικότητες της Bari-Focus
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ραδιοσταθμός παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το παρελθόν. Και πολύ πιο φρέσκος.

04 Μαΐου 2017
Δεν έχει κλείσει ακόμα μία σαιζόν από την αλλαγή φρουράς στη διεύθυνση του Μέντα 88, την τοποθέτηση δηλαδή του (παλιού μας συνεργάτη στο e-tetRadio μέχρι που τον... πουλήσαμε πολύ ακριβά στο altsantiri.grΝίκου Μωραΐτη στη θέση. Με το έντεχνο ραδιόφωνο του Νίκου Μπιλίρη να παρουσιάζει τα πρώτα δείγματα γραφής των αλλαγών που έχουν γίνει στον σταθμό.
 
Όπως μας αναφέρουν οι ιθύνοντές του, γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία μέσω διαδικτύου υπερδιπλασιάζοντας τους μοναδικούς ακροατές του (32.213 στις 9/2016, 83.301 στις 4/2017) και τα like της επίσημης σελίδας του στο facebook (24.100 στις 9/2016, 50.600 στις 4/2017) ξεπερνώντας ήδη το Μελωδία 99.2, ενώ ανέβασε και την μέση διάρκεια ακρόασής του από τα 44,4 λεπτά τον Σεπτέμβριο του '16 στα 65,8 λεπτά τον Απρίλιο του 2017. 
 
Ωστόσο, σαν να εκφράζουν κάποιες ενστάσεις  για τα ευρήματα των μετρήσεων της Bari-Focus. Προφανώς η άνοδος στις μετρήσεις είναι μικρότερη από την αναμενόμενη. «Δεν θέλουμε να είμαστε κακόπιστοι» μας λέει ο Νίκος Μωραΐτης. «Είναι μικρό το χρονικό διάστημα, απλώς η άνοδος είναι μεγάλη και γι' αυτό μας δημιουργούνται δικαιολογημένες προσδοκίες. Αυτοί που ξέρουν λένε ότι η επίσημη έρευνα αργεί συνήθως να αποτυπώσει τις τάσεις. Περιμένουμε λοιπόν, έχοντας στα χέρια μας πραγματικά εντυπωσιακά στοιχεία».
 
Δεν τα πάει κι άσχημα πάντως ο Μέντα 88 στους υπόλοιπους πίνακες των ακροαματικοτήτων. Έχοντας μέσο όρο ακρόασης 104 λεπτά, πάνω δηλαδή από όλους τους ανταγωνιστές του, επιτυγχάνει μερίδιο 2,3% βάσει των μετρήσεων που έγιναν τον περασμένο Μάρτιο.

Στα υπόψιν: φίλος ο Μωραΐτης αλλά καλό λόγο δεν του χρωστούσαμε αν δεν γινότανε πραγματικά καλή δουλειά εκεί.