Η Μαρίνα Satti με το τραγούδι που παίζει ταυτόχρονα σε Pepper 96.6 και Sfera 102.2

Η Μαρίνα Satti με το τραγούδι που παίζει ταυτόχρονα σε Pepper 96.6 και Sfera 102.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μεταδίδεται τόσο στο Μέντα 88 (που έχει κάθε Κυριακή μία ώρα με Μάνο Χατζιδάκι) όσο και στο Σοκ FM της Χαλκίδας δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Δέσποινα Βανδή.

25 Μαΐου 2017
Είναι το τελευταίο viral του εγχώριου YouTube, η Μάντισσα από την Μαρίνα Satti. Ενα crossover κομμάτι που ακούστηκε χθες σε 105 διαφορετικά ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα, από το Kosmos FM και τον Δίεση 101.3 έως το Κοσμοράδιο 95.1 της Θεσσαλονίκης (με Κιάμο και Κουρκούλη) αλλά και πολλά επαρχιακά ραδιόφωνα που έχουν για Θεό τους τον Νίκο Οικονομόπουλο.
 

Τελευταίο τραγούδι που... έπαιξε τόσο πολύ σε διαφορετικά μεταξύ τους ραδιόφωνα ήταν το «Επιμονή σου» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Αλλά μόνο σε ραδιοσταθμούς ελληνικού ρεπερτορίου, όχι ξένου.

 

Το κομμάτι της Μαρίνας Satti είναι πολύ καλό όντως (ΕΔΩ), σαφώς ανώτερο όμως είναι το βίντεο-κλιπ, αυτό που κατά τη γνώμη μας έπαιξε το καθοριστικότερο ρόλο στην απίστευτη διείσδυσή του στο ελληνικό κοινό..Πως ένα έξυπνο βίντεο μπορεί να απογειώσει ένα κομμάτι.

«Καλησπέρα» έγραψε ο άλλος χθες βράδυ στο facebook, «δείτε αυτό το καινούργιο κομμάτι». Ναι, να το δούμε ρε φίλε, αλλά πριν το έχουν δει και πολλοί άλλοι, περισσότερες από 2,3 εκατομμύρια φορές.