«Θέλω τώρα»: Καλοκαιρινό punk rock με ολίγον από... pop

«Θέλω τώρα»: Καλοκαιρινό punk rock με ολίγον από... pop
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι κάποιες φορές που ερασιτέχνες και αρχάριοι στη μουσική έχουν το... vibe για να φτιάξουν ένα κομματάκι που αν μη τι άλλο μπορεί να μιλήσει στην καρδιά των εφήβων.

29 Ιουνίου 2017
Δύο 19χρονοι και ένας σαραντάρης, και οι τρεις τους «αρχάριοι» στη μουσική παραγωγή, μπήκαν για πρώτη τους φορά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν ένα καλοκαιρινό τραγουδάκι. Το μουσικό τους project το ονόμασαν «Κλεμμένοι Αναπτήρες» και το κομμάτι «Θέλω τώρα». 
 

«Δεν ξέρω μουσική, με την έννοια του ανθρώπου που έχει πάει σε ωδείο» λέει ο Μπάμπης Πολυχρονιάδης, ο σαραντάρης της παρέας και δημοσιογράφος παλιά της «Ελευθεροτυπίας», που υπογράφει στίχους και μουσική. 
 
«Τους τελευταίους μήνες έχω πάρει ηλεκτρονικά τύμπανα στο σπίτι και εξασκούμαι», λέει στο e-tetRadio. «Πριν κανά μήνα, λοιπόν, όπως έπαιζα μου ήρθε ένας σκοπός στο κεφάλι και άρχιζα να τον μουρμουρίζω. Τον ηχογράφησα στο κινητό για να μην τον ξεχάσω και μετά τον έστειλα στον καλό μου φίλο Γιάννη Ζαρωτιάδη (σ.σ. ο ένας 19αρης) να τον βγάλει στην κιθάρα. "Γιάννη να βάλουμε και wah στην κιθάρα" του έλεγα... Μετά έφτιαξα τους στίχους και πήγαμε στο Entasis Studio του άλλου καλού φίλου, του Νίκου Παπακώστα, για ηχογράφηση. Γούσταρε τη φάση ο Νίκος και είπε "παιδιά το μπάσο θα το περάσω εγώ". Μπασάρα ο Παπακώστας, σολάρα στο φινάλε ο Γιαννάκης, "κούμπωσε" και ο Δημήτρης ο Δημητρακόπουλος στη φωνή (σ.σ. ο έτερος 19αρης), που μόλις είχε έρθει για λίγες μέρες στην Αθήνα από τα Χανιά όπου σπουδάζει και εγένετο τραγούδι».
 
Στα όρια του punk rock ο ρυθμός με μπόλικη επανάληψη από... pop στους στίχους. Αν αρέσει, όμως, στην πιτσιρικαρία που θα γυρνάει στα μπιτσόμπαρα αυτό το καλοκαίρι, εμάς μας περισσεύει...