Ερχεται ο Michael Kiwanuka για συναυλίες, ξανάρχεται δηλαδή

Ερχεται ο Michael Kiwanuka για συναυλίες, ξανάρχεται δηλαδή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι ελπίζουμε αυτή τη φορά να μη συμβεί κάτι όπως τον Ιούνιο με τον Jamiroquai κι έχουμε πάλι τίποτε αναβολές. Ισως ήταν και καλύτερα για να μας αυξήσει την επιθυμία να τον δούμε live. 

25 Ιουλίου 2017
Όπως είπε λοιπόν σήμερα ο Γιώργος Μουχταρίδης στον Pepper 96.6 ο  Michael Kiwanuka έρχεται για δύο συναυλίες, 29 Σεπτεμβρίου στο Fix στη Θεσσαλονίκη και την επομένη, 30 του μηνός, στο Gazzi Music Hall στην Αθήνα. Μόνος του αυτή τη φορά θα έρθει, όχι σε φεστιβάλ κάτι που είναι σαφώς καλύτερο
 
Τον Michael Kiwanuka τον έκανε γνωστό στην Ελλάδα ο Pepper 96.6 και στην Αμερική το Big Little Lies.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες είναι οι εξής:
 
Για τη Θεσσαλονίκη, η προπώληση ξεκινάει στα 25 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.
 
Για την Αθήνα, η προπώληση ξεκινάει στα 28 ευρώ (μονό) και 50 ευρώ (διπλό), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 30 ευρώ (μονό) και 55 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.
 
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, στα νέα σημεία προπώλησης της viva (Σύνταγμα και Τεχνόπολη) και τα www.viva.gr, www.fuzzclub.gr, www.fixfactoryofsound.gr & www.releaseathens.gr