Η Monika στον Pepper 96.6 (update)

Η Monika στον Pepper 96.6 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε για τη «Στάλα» και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι, η καθ ύλην αρμόδια, ο άνθρωπος που δικαιούται να το κάνει. 

25 Ιουλίου 2017
update
Το πρωί της Τετάρτης 26/7 λοιπόν, στις 9, η γνωστή τραγουδοποιός βρέθηκε στην πρωινή ζώνη του Pepper 96,6 κι έδωσε μία πολύ καλή συνέντευξη στον Γιάννη Νένε και την Βαρβάρα Σαββίδη.
 
«Με τη Στάλα ήθελα να πάω κόντρα σε αυτό που συμβαίνει, να καταπολεμήσω τη μιζέρια, να βγάλω μια θετικότητα, να τα δούμε όλα πιο χαλαρά, χωρίς όμως να θέλω να κοροϊδέψω. Ήταν κάτι πολύ ειλικρινές και πολύ αληθινό» είπε, προσθέτοντας πως δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Δεν την ενοχλεί ωστόσο πια όλο αυτό, το συνήθισε. Παλιότερα, είπε, θα την επηρέαζε πάρα πολύ. Αντιθέτως τις τελευταίες ημέρες, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, νιώθει πολύ ευτυχισμένη. Προφανώς την πείσμωσαν όλες αυτές οι άρρωστες αντιδράσεις του facebook
 
Στα σχέδιά της είναι να κυκλοφορήσει ένα ακόμα κομμάτι τον Οκτώβριο με στόχο να βγει το ολοκληρωμένο άλμπουμ με τα ελληνικά κομμάτια πριν τα Χριστούγεννα

Στη φωτογραφία ο CEO της Panik Entertainment Group Γιώργος Αρσενάκος με την ίδια τη Μόνικα κατά την υπογραφή των συμβολαίων στη δισκογραφική εταιρία.