Προειδοποιούμε ότι τη δική μας απάντηση θα τη δώσουμε στους δρόμους

Προειδοποιούμε ότι τη δική μας απάντηση θα τη δώσουμε στους δρόμους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι εργαζόμενοι του «Αθήνα 9.84» έβγαλαν ανακοίνωση για τη δέσμευση των λογαριασμών του ραδιοσταθμού. 

18 Δεκεμβρίου 2017
Οι εργαζόμενοι του «ΑΘΗΝΑ 984» καταδικάζουμε την αιφνιδιαστική δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας του σταθμού, που έχει ως αποτέλεσμα, έξι ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, να μείνουμε απλήρωτοι.
 
Απαιτούμε την άμεση αποδέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του “ΑΘΗΝΑ 984” συνολικότερα.
 
Καλούμε όλα τα κόμματα και τις πολιτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν όσον αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας.
 
Επιπλέον, η πρόθεση της κυβέρνησης να συμπεριλάβει τα δημοτικά ραδιόφωνα στη διαδικασία δημοπράτησης των ραδιοφωνικών αδειών μαζί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ιδιωτικών συμφερόντων, δείχνει μεθόδευση κλεισίματος του «ΑΘΗΝΑ 984». Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο απαιτούμε την εξαίρεσή μας από τη διαδικασία αδειοδότησης, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα μας.
 
Προειδοποιούμε ότι τη δική μας απάντηση θα τη δώσουμε στους δρόμους και γνωστοποιούμε την απόφασή μας να αντιδράσουμε χρησιμοποιώντας κάθε δημοσιογραφικό, νομικό και συνδικαλιστικό μέσο.
 
Ζητούμε τη συμπαράσταση και τη στήριξη της προσπάθειάς μας από την ΚΕΔΕ και όλα τα σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων.