Πέντε 24ωρα συνεχόμενα on air οι Μappes του Ρυθμού 94.9

Πέντε 24ωρα συνεχόμενα on air οι Μappes του Ρυθμού 94.9
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τη Δευτέρα το πρωί μέχρι και την Παρασκευή τα μεσάνυχτα, το πρωινό τρίδυμο του ραδιοσταθμού θα εκπέμπει διαρκώς και αδιολείπτως μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο Mall. 

18 Δεκεμβρίου 2017
Και θα ζουν «κυριολεκτικά» εκεί αυτές τις μέρες, δίπλα στο στούντιο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο. Εκεί θα κοιμούνται, εκεί θα τρώνε και θα εκπέμπουν ασταμάτητα μέχρι και την Παρασκευή 22/12. Εξαιρετική ιδέα και εννοείται πως το e-tetRadio θα βρεθεί εκεί για ρεπορτάζ.
Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαϊου και  Σταμάτης Din Dan Done οι τρεις οικοδεσπότες. 
 
Θα εκπέμπουν μουσική 24 ώρες το 24ώρο για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι ακροατές ζητούν παραγγελιές (για αυτό και σήμερα μετά από Scorpions ακούσαμε Αντζελα Δημητρίου) μέσω SMS (παίζονται όλα, ό,τι και αν ζητηθεί, όποιο και αν είναι αυτό) και κάθε τραγούδι σημαίνει 2 ευρώ που μπαίνουν στο κουτί ενίσχυσης της Κιβωτού του Κόσμου.
 
Το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο βρίσκεται στον 3ο όροφο του The Mall Athens και όπως λέει ο Ρυθμός 94.9, «μόλις τους βρείτε τους τρεις παραγωγούς, μην διστάσετε να τους μιλήσετε, να τραγουδήσετε μαζί τους, να φωτογραφηθείτε».
 
Στέλνουμε SMS τον τίτλο τραγουδιού και το όνομα μας, στο 19828. Θα στείλουμε κι εμείς να παίξουν Γιάννη Αγγελάκα και Panx Romana
 
Είναι από τις πιο έξυπνες ραδιοφωνικές κινήσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ραντεβού στο Μαρούσι.