Προκριματικά Euro 2020 και World Cup 2022 από την Cosmote TV

Προκριματικά Euro 2020 και World Cup 2022 από την Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα προκριματικά του Euro 2020 και του World Cup 2022 εξασφάλισε η ψηφιακή πλατφόρμα της Cosmote TV

27 Μαΐου 2018

Στις αναμετρήσεις αυτές περιλαμβάνονται και όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, που θα προβληθούν ζωντανά, σε υψηλή ευκρίνεια και με τη δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών Cosmote Sport αλλά και ετεροχρονισμένα μέσω της υπηρεσίας Cosmote Replay TV.

Οι συνδρομητές της συνδρομητικής πλατφόρμας θα μπορούν να βλέπουν τις αναμετρήσεις και σε φορητές συσκευές (κινητό, tablet, laptop) όπου και αν βρίσκονται, μέσα από το δίκτυο οποιουδήποτε παρόχου.

Οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, όπως και οι οκτώ αγώνες των UEFA Nations League Finals του 2019 και του 2021, οκτώ διεθνείς φιλικοί αγώνες καθώς επίσης και τέσσερις αναμετρήσεις από τους αγώνες μπαράζ πριν την τελική φάση του UEFA Euro 2020 και του FIFA World Cup2022, θα μεταδοθούν σε παράλληλη ζωντανή μετάδοση και από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας.

Η Cosmote TV εξασφάλισε παράλληλα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, όπου τα μέλη των 55 ευρωπαϊκών ομοσπονδιών χωρίζονται σε 4 λίγκες (A, B, C, D) ανάλογα με την κατάταξή τους από την UEFA. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο της λίγκας C και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, την Φινλανδία και την Εσθονία. Οι ομάδες θα αγωνιστούν στοχεύοντας στην προαγωγή τους στην επόμενη λίγκα ή στην αποφυγή του υποβιβασμού στο UEFA Nations League του 2020. Οι 4 νικητές των γκρουπ της Α λίγκας θα αγωνιστούν στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2019. Από αυτήν, θα προκύψει η νικήτρια ομάδα της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Τα κανάλια Cosmote Sport θα μεταδώσουν και μια σειρά διεθνών φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο προετοιμασίας των εθνικών ομάδων, πριν την τελική φάση του UEFA Euro 2020 και FIFA World Cup 2022, αντίστοιχα. Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο και την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του UEFA Nations League2018, μέχρι και τον Μάιο του 2022 με τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων που θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τα κανάλια CosmoteSport θα μεταδώσουν συνολικά περισσότερους από 800 αγώνες.