Η ΕΣΗΕΑ ζητάει τριμερή συνάντηση για όσα συμβαίνουν στην Άλτερ Έγκο

Η ΕΣΗΕΑ ζητάει τριμερή συνάντηση για όσα συμβαίνουν στην Άλτερ Έγκο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με επιστολή στην Έφη Αχτσιόγλου, την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ζητάει τριμερή συνάντηση για όσα συμβαίνουν στην «Άλτερ Έγκο».

20 Ιουνίου 2018

Στην εταιρεία δηλαδή που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και η οποία διαθέτει τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα», καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες «tanea.gr», «tovima.gr» και «in.gr».

Το ΔΣ της Ένωσης ζήτησε παράλληλα και ενημέρωση σχετικά με την απόλυση του δημοσιογράφου Τάσου Μπάρλα από την «Άλτερ Έγκο», οποίος ήταν ο υπεύθυνος του site «tovima.gr» με γνώμονα, πάντα, «τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων συναδέλφων» σε όλα τα μέσα Ενημέρωσης που διαθέτει η συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να μην «επέλθει περαιτέρω βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές τους σχέσεις».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, έπειτα από την απόλυση του δημοσιογράφου Τάσου Μπάρλα από την ανώνυμη εταιρεία «AΛTEΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία εκδίδει τις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες “tanea.gr”, “tovima.gr” και “in.gr”, ζήτησε να οριστεί αμέσως τριμερής συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων, των εκπροσώπων των εργοδοτών και της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

»Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί άμεση  ενημέρωση επί του θέματος της απόλυσης του συναδέλφου Τάσου Μπάρλα, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος του site “tovima.gr”, με γνώμονα, πάντα, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων συναδέλφων στα ως άνω μέσα, ώστε σε καμία περίπτωση να μην επέλθει περαιτέρω βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές τους σχέσεις».