Καλοκαιρινές αλλαγές και προσθήκες στο E TV

Καλοκαιρινές αλλαγές και προσθήκες στο  E TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ορισμένα νέα πρόσωπα προσθέτουν εν μέσω θέρους τα στελέχη του καναλιού που προσεχώς θα στεγαστεί στην Παιανία.

12 Ιουλίου 2018

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποια πρόσωπα θα παρουσιάζουν τελικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του E TV αλλά και για το ποιοι θα αναλάβουν ενημερωτικές και πολιτικές εκπομπές πρωΐ και βράδυ αλλά τα στελέχη του καναλιού προσπαθούν να... συμμαζέψουν το πρόγραμμα μεσα στο καλοκαίρι. Βέβαια κάποιες επιλογές έχουν ήδη δημιουργήσει αρνητικά σχόλια και όχι άδικα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς. Βέβαια θα πρέπει να το προσέξουν καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα πριν μπουν καλά καλά στην κανονική περίοδο και μετά θα είναι δύσκολο να πείσουν τους τηλεθεατές.

Για την ώρα πάντως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού μετατοπίστηκε στις 19.00 με την Αμαλία Κάντζου να αναλαμβάνει την παρουσίαση τις καθημερινές ενώ τη σκυτάλη τα Σαββατοκύριακα παραλαμβάνει ο Βασίλης Τσεκούρας.

Από αυτό το Σάββατο (14/7) την πρωινή ενημέρωση στο κανάλι «Από νωρίς» αναλαμβάνουν οι: Ανθή Βούλγαρη, Βαγγέλης Γιακουμής και Δέσποινα Βλεπάκη. Κάθε Σαββατοκύριακο στις 07.00 το πρωί και για ένα τρίωρο θα επιχειρούν να μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας την καλοκαιρινή περίοδο.

Την ίδια μέρα πρεμιέρα θα κάνει και η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Παιδιά από σπίτι» (10.00). Την εκπομπή θα παρουσιάζουν οι: Τζωρτζέλα Κόσιαβα , Ελίνα Κέφη, Γιώργος Παράσχος και Βασιλης Σίμος με lifestyle και gossip θέματα, συνεντεύξεις, θέματα ομορφιάς κ.α.

(Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του E TV στο facebook)