Θα «σπάσει» ο τελικός του «Survivor» το ρεκόρ της πρεμιέρας του;

Θα «σπάσει» ο τελικός του «Survivor» το ρεκόρ της πρεμιέρας του;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ αναμένουν να δουν αν ο αποψινός τελικός θα καταρρίψει τα νούμερα που κατέγραψε η πρεμιέρα του ριαλιτοπαίχνιδου…

13 Ιουλίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

Κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο και λόγω εποχής αλλά και λόγω… ενδιαφέροντος που πλέον έχει μειωθεί αισθητά. Τον ημιτελικό xuew (12/7), πάντως, που άφησε εκτός τελικού (ΣΚΑΪ, 21.00, απευθείας από το Άλσος Βεΐκου) τη Μελίνα Μεταξά παρακολούθησαν κατά μέσον όρο 1.016.000 τηλεθεατές με το τηλεμερίδιο να φθάνει το 35,7%. Κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν οι 7 στους 20 που είχαν εκείνες τις ώρες ανοικτές τις τηλεοράσεις τους έβλεπαν «Survivor».

Όμως το ριαλιτοπαίχνιδο του ΣΚΑΪ που έχει κινηθεί σε υψηλά ποσοστά σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των έξι μηνών, σημείωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά του στην πρεμιέρα. Σύμφωνα με τις καταγραφές της Nielsen τη μέρα της πρεμιέρας η τηλεθέαση του «Survivor» έφτασε το 45,7% στο σύνολο του κοινού ενώ έστω για ένα λεπτό εκείνη τη μέρα… έριξαν ένα βλέφαρο στο ριαλιτοπαίχνιδο 4.625.041 τηλεθεατές!

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία στις γυναίκες ηλικίας 15 – 24 χρονών το μέσο τηλεμερίδιο έφτασε στο 70,7%! Δηλαδή, από τις γυναίκες αυτής της ηλικίας που είχαν ανοικτές τις μικρές τους οθόνες εκείνες τις ώρες το ριαλιτοπαίχνιδο προτίμησαν να δουν οι 7 στις 10! Στα παιδιά 4 – 14 ετών το τηλεμερίδιο κατά μέσον όρο έφθασε στο 61,1% (έξι στα δέκα δηλαδή έβλεπαν «Survivor») και στους άνδρες ηλικίας 25 – 44 χρονών 57,1%, κάτι που σημαίνει ότι 11 στους 20 που είχαν ανοικτούς τους δέκτες είχαν επιλέξει να δουν το ριαλιτοπαίχνιδο.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πόσο ψηλά θα φθάσει η τηλεθέαση του «Survivor» απόψε (13/7) και σε ποιο επίπεδο θα… εκτοξεύσει το τηλεμερίδιο του καναλιού στο σύνολο της ημέρας…